Rethink of Cerim

Cerim Rethink of Cerim. Een keramische tegel waarvan de inspiratie gehaald is uit industriële omgevingen. Deze tegel heeft dan ook een cementlook uitstraling. De Cerim Rethink kan met deze urbane cementlook helemaal mee met de moderne interieur ontwerpen. Lees hier meer over de Rethink serie. 

Vraag direct een offerte aan voor de Rethink of Cerim, of kom langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van deze serie:


Rethink of Cerim Dark Grey


Rethink of Cerim Light Grey


Rethink of Cerim White

Lees meer over Rethink of Cerim

Rethink of Cerim collectie

Dit populaire materiaal kan zowel voor particuliere als voor openbare of commerciële ruimtes gebruikt worden. De serie is in een witte, licht grijze of donker grijze tint beschikbaar waardoor er ook nog variatie mogelijk is. Met de 4 afmetingen heeft deze serie zowel kleinere als grotere formaten beschikbaar. De neutrale kleuren en verschillende maten geven u de mogelijkheid om gezellige en dynamische sferen in ruimtes te creëren met een moderne smaak.

Rethink of Cerim kleuren en afmetingen

Rethink of Cerim is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Rethink kleuren:
– Rethink White
– Rethink Light Grey
– Rethink Dark Grey

De Rethink afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Rethink of Cerim kopen?

De Rethink of Cerim kan Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Samen met een advies op maat van onze verkopers.

Bent u geïnteresseerd in de Rethink of Cerim of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!