CESI Ceramica

CESI Ceramica

CESI Ceramica, voluit Ceramica Di Sirone S.p.A, is een Italiaanse tegelproducent, en sinds 1960 bezig met het ontwikkelen en produceren van stijlvol keramiek. CESI produceert vloer- en wandtegels voor binnen en buiten, en ook prachtig mozaïek.

Lees meer over CESI Ceramica

Met meer dan 50 jaar ervaring is CESI ceramica voortdurend bezig met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige keramische tegels. CESI is een wereldwijd bekend tegelmerk, en produceert voor de meest uiteenlopende wensen van de consument. De tegels van CESI zijn door heel Europa te vinden, van Kroatië tot aan Noorwegen, overal heeft CESI naamsbekendheid. Continu blijven zoeken naar de mooiste combinaties van kleuren en materialen, en hierbij een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren.
CESI tegels hebben een ruime bruikbaarheid, van badkamer tot keuken, door de veelzijdigheid in kleuren en maten zijn deze tegels bijna overal bruikbaar.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!