CE.SI. Ceramica

CE.SI. Ceramica, voluit Ceramica Di Sirone S.p.A, is een Italiaanse tegelproducent, en sinds 1960 bezig met het ontwikkelen en produceren van stijlvol keramiek. CESI produceert vloer- en wandtegels voor binnen en buiten, en ook prachtig mozaïek.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels uit het assortiment van Cesi aanbieden tegen scherpe prijzen. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom voor meer inspiratie en advies van onze verkopers. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

CE.SI. Ceramica tegels

Met meer dan 50 jaar ervaring is CESI Ceramica voortdurend bezig met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige keramische tegels. CESI is een wereldwijd bekend tegelmerk, en produceert voor de meest uiteenlopende wensen van de consument. De tegels van CESI zijn door heel Europa te vinden, van Kroatië tot aan Noorwegen, overal heeft CESI naamsbekendheid. Continu blijven zoeken naar de mooiste combinaties van kleuren en materialen, en hierbij een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren.
CESI tegels hebben een ruime bruikbaarheid, van badkamer tot keuken, door de veelzijdigheid in kleuren en maten zijn deze tegels bijna overal bruikbaar.

CE.SI. tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan u adviseren en scherpe prijzen aanbieden voor het assortiment van Cesi. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van CE.SI.