Cifre Ceramica Tegels

Cifre Ceramica Tegels is een Spaanse tegelfabrikant dat al sinds 1984 een van de meest toonaangevende bedrijven is uit de Spaanse tegelindustrie. Cifre Ceramica focust zich op voortdurende innovatie en op het voorzien in de behoeften van de klant. De innovatiefe geest van het bedrijf heeft ze geholpen om een divers, marktconform assortiment neer te zetten dat oplossingen biedt voro architecten, interieurontwerpers, bouwers en iedereen die zijn of haar huis wil verbouwen.

Heeft u interesse in een serie van Cifre Ceramiche? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Afbeeldingen van het assortiment

Cifre Tegels

Cifre Tegels is een wereldwijd bekende fabrikant van hoogwaardig keramiek en actief in meer dan 130 landen. De fabrieken van Cifre beschikken over de modernste technologie- en ontwerptechnolgie om zo stijlvolle producten samen met een hoge kwaliteit neer te kunnen zetten.

Assortiment

Het assortiment van Cifre is tot stand gekomen door constant te luisteren naar de wensen van klanten. Hierdoor is het assortiment zeer gevarieerd en bevat het vele soorten tegels. Daarom kan het assortiment van Cifre vrijwel alle kanten van de markt bedienen!

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over Cifre Ceramiche? Neem dan contact met ons op, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom.

Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen