Cipa Gres

Cipa Gres is een Italiaans bedrijf dat in 1967 is begonnen met de productie van tegels. Vandaag de dag focust het bedrijf zich op de vervaardiging van keramische wand- en vloertegels. Door constant in te zetten op innovatie en groei van het assortiment is Cipa Gres tegenwoordig bekend op de wereldwijde markt. Vooral voor zakelijke en commerciële projecten zijn doro dit tegelmerk collecties op de markt gebracht.

De collecties van dit tegelmerk vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wanneer u meer informatie wilt over Cipagres tegels kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het bedrijf Cipa Gres

Cipa Gres Ceramiche is al bijna 50 jaar bezig met het produceren van keramische producten. Dit doet het Italiaanse bedrijf met de 100% Made In Italy stijl. Voor allerlei projecten weet Cipa Gres mogelijkheden te creëeren. Maar de laatste jaren ligt de focus van dit bedrijf voornamelijk op keramische tegels voor zakelijke projecten. Zoals de inrichting van residentiële, commerciële en openbare projecten. Maar natuurlijk kunnen de Cipa Ceramica tegels ook bij u in huis gebruikt worden. Regge Tegels & Vloeren ziet u graag in advies over de tegels van dit merk. Voor zowel zakelijke projecten en de inrichting van uw huis.

Vooral de zakelijke markt

Het assortiment van Cipa Gres is vooral gericht op de zakelijke markt. Voor de zakelijke markt worden tegels geproduceerd die van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo kunnen ze worden toegepast in ruimtes met een verhoogde belasting. Denk aan ruimtes die veel belopen worden, zoals een hotellobby of de hal van een vliegveld. De sporen van de belasting wilt u liever niet op de vloer zichtbaar hebben. Daarom produceert Cipa Gres collecties met een hoogwaardige kwaliteit. Door deze hoogwaardige kwaliteit aan tegels worden gebruikssporen niet zichtbaar op de vloer. En zijn de tegels ook nog eens gemakkelijk in onderhoud! De collecties van Cipa Gres zijn Cipa Gres Graniti, Granati, Contract, Colourstyle en Nodots.

Cipa Gres Graniti

Het bekendste product van dit merk is Cipa Gres Graniti. Di product is gemaakt voor de zakelijk markt. De uitstraling van Cipa Gres Graniti is zoals de naam al zegt afgeleid van een granieten vloer. Deze vloertegels hebben een goede anti slip laag en sterke toplaag. Hierdoor kunnen ze goed in ruimtes worden gebruikt die veel belopen worden. Van de belasting die tegels te verduren krijgen is dan ook niets te zien. Dit komt door de goede kwaliteit van de tegels. De Cipa Gres Graniti is verkrijgbaar in verschillende kleuren om te kunnen worden aangepast naar de ruimte.

Tegels voor buiten ook in het assortiment

Ook voor buitenruimtes worden tegels geproduceerd door Cipagres. Dit zijn de collecties onder de noemer van Solution.2 Outdoor. Deze collecties aan tegels voor buiten hebben dezelfde kwalitatieve kenmerken als de tegels voor binnen. En kunnen dus ook gebruikt worden voor ruimtes met zwaardere belasting.

Met een zakelijk project bezig?

Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar tegels van Cipa Gres? Dan ondersteunt Regge Tegels & Vloeren u hierbij graag. In dat geval kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier. Of breng een bezoek aan onze showroom. Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om direct een scherpe prijs van ons te ontvangen is ook mogelijk.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment