Coem Ardesia Stone

De Coem Ardesia Stone is een collectie keramische tegels met een natuursteenlook. De Ardesia Stone collectie geeft een eenvoudige en essentiële natuursteenlook weer die een rustieke en neutrale uitstraling met zich mee brengt. Door deze uitstraling kan de Coem Ardesia Stone collectie toegepast worden in vrijwel iedere ruimte! Meer informatie? Lees dan hier meer over deze collectie, of bekijk hier de afbeeldingen.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Ardesia Stone collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om een bijpassend advies van onze verkopers te krijgen.

De afbeeldingen van de collectie:


Ardesia Stone Antracite


Ardesia Stone Antracite


Ardesia Stone Antracite

Lees meer over Coem Ardesia Stone

Coem Ardesia Stone collectie

Met de Coem Ardesia Stone collectie komt natuursteen in een eenvoudige, natuurlijke weergave tot leven in de vorm van hoogwaardig keramiek. Het natuursteen is leisteen, wat een rustiek karakter van zichzelf heeft. Dit leisteen is in oorspronkelijke tinten gereproduceerd in keramiek. Deze collectie is verkrijgbaar in de formaten 60×120 cm, 60×60 cm en 30×60 cm en in de donkere kleur, antracite.

Ardesia Stone toepassing

Bent u op zoek naar keramische tegels die een neutrale, basisuitstraling voor uw ruimte vormen? Dan is de Coem Ardesia Stone een goede keus. Het natuurlijke leisteen is van eenvoudig karakter en kan hierdoor in vele ruimtes terecht. Het voordeel van de Ardesia Stone collectie is het keramisch materiaal. Hiermee krijgt u de natuurlijke uitstraling, maar dan in de vorm van een hoogwaardig, kwalitatief materiaal!

Kleuren en afmetingen Ardesia Stone

Kleuren:
– Ardesia Stone Antracite

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Vragen zijn uiteraard ook te stellen via de chat op onze website.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!