Cottoceramix Boston Brick

De Cottoceramix Boston Brick, een keramische tegel gebaseerd, zoals de naam eigenlijk al zegt, op baksteen. Maar niet zomaar een baksteen, maar juist een baksteen die je vindt in de Amerikaanse stad Boston. Veel huizen in Boston zijn opgetrokken uit baksteen, wat de huizen de kenmerkende uitstraling en charme geeft.

Meteen een scherpe prijs krijgen voor deze collectie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom langs in onze showroom.

Lees meer over Cottoceramix Boston Brick

Enkele afbeeldingen van de Cottoceramix Boston Brick:


Brick North East


Brick South


Brick West


Brick Downtown


De kenmerkende uitstraling van gebouwen in Boston

Lees meer over Cottoceramix Boston Brick

Cottoceramix Boston Brick tegel collectie

De inspiratie van de Boston Brick serie zijn dus bakstenen uit de Amerikaanse stad Boston. Deze steen is door Cottoceramix afgewerkt in 4 verschillende kleuren; Downtown, West, East-North en South. Deze kleuren zijn door een zorgvuldig ontwerpproces niet te onderscheiden van een echte baksteen uitstraling. Omdat deze tegels van keramiek zijn, maakt het dat de Boston Brick makkelijk in onderhoud en van hoge kwaliteit is. Daarom is deze tegel geschikt voor vloer en wand, in elke ruimte die je kunt bedenken. Met de Boston Brick collectie creëert Cottoceramix een fraaie mogelijkheid om deze baksteen ook in het interieur op te nemen, met daarbij ook nog de voordelen van keramische tegels!

Cottoceramix Boston Brick kleuren en afmetingen

De karakteristieke Boston Brick collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Boston Brick kleuren:
– Brick West
– Brick South
– Brick Downtown
– Brick North East

De Boston Brick afmetingen:
6.5×25 cm

Cottoceramix Boston Brick kopen bij Regge Tegels en Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is één van de officiële dealers van Cottoceramix tegels en merken! Hierdoor kunnen wij u voorzien in goed advies samen met een scherpe prijs!

Heeft u interesse in Cottoceramix tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!