Cottoceramix Malaga

De Cottoceramix Malaga is een unieke collectie klein-formaat tegels. Het unieke aan deze collectie is, dat de tegels verkrijgbaar zijn in wel 45 (!) verschillende kleuren. Hiermee biedt de Malaga collectie van Cottoceramix tegels, vele mogelijkheden qua opvallende kleuren om ruimtes te verfraaien. Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie, of lees hier meer over de Malaga.

Heeft u interesse in deze collectie keramische tegels? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u voor advies en inspiratie ook welkom bij ons in de showroom.

De afbeeldingen van deze collectie: Malaga ToiletMalaga RestaurantMalaga BurdeosMalaga Acero


 

Lees meer over Cottoceramix Malaga

Cottoceramix Malaga collectie

De Cottoceramix Malaga collectie heeft de uitstraling van tegels die van origine worden gemaakt in kleine ateliers in de binnenlanden rondom het Spaanse Malaga. Door de 45 verschillende kleurvariaties  in opvallende kleuren, is er binnen deze collectie bijna altijd wel een passende kleur voor ieder project te vinden. Het formaat van de Malaga-collectie is 10 cm.

Malaga toepassing

De Malaga kent vele mogelijkheden tot toepassing. Zo is de Malaga een gewilde tegel om in commerciële projecten toegepast te worden, zoals in restaurants en hotels. Maar ook in particuliere ruimtes zoals badkamers en toiletten is de Malaga een veel-geziene mogelijkheid.

Kleuren en afmetingen

Bekijk hier de kleuren en afmetingen van deze collectie.

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag in advies en inspiratie. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!