Cottoceramix Retro

De Cottoceramix Retro collectie, een keramische tegelcollectie die teruggrijpt op het verleden, vandaar de naam ‘Retro’. De Retro collectie heeft het uiterlijk van hout dat door de jaren ‘licht’ versleten is, wat deze collectie de kenmerkende en unieke uitstraling geeft. Bekijk direct de afbeeldingen van deze collectie.

Interesse in deze collectie van Cottoceramix? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs te krijgen, of kom voor advies langs in onze showroom.

Lees meer over Cottoceramix Retro

Enkele afbeeldingen van de Cottoceramix Retro:


Retro Nerge Blanc Cendra


Retro Blanc


Retro Cendra


Retro Nerge


Retro Terra

Lees meer over Cottoceramix Retro

Cottoceramix Retro collectie

De versleten houtlook is ongeëvenaard mooi. De Retro collectie is verkrijgbaar in 2 afmetingen, waardoor er gevarieerd kan worden in patroon. Deze tegel is geschikt voor vloer en wand en heeft ook een antislip laag. Hierdoor is de Retro ook geschikt in natte ruimtes, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Met de Retro collectie wordt zeker weten een unieke sfeer in iedere ruimte gebracht.

Cottoceramix Retro kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren
– Retro Blanc
– Retro Cendra
– Retro Terra
– Retro Nerge

Afmetingen:
7×60 cm, 21×60 cm
Ook is deze tegel verkrijgbaar in de zeshoekige hexagon vorm met de afmeting 36×41,5 cm.

Cottoceramix Retro kopen bij Regge Tegels en Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is één van de officiële dealers van Cottoceramix tegels en merken! Hierdoor kunnen wij u voorzien in goed advies samen met een scherpe prijs!

Heeft u interesse in de Cottoceramix Retro of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!