Decoratori Bassanesi Tegels

Decoratori Bassanesi Tegels is een Italiaanse producent van keramische tegels sinds 1988. Het assortiment van Decoratori Bassanesi is gericht op artistieke decoratie door handgemaakte keramische producten. Met vakmanschap wordt keramische decoratie geproduceerd die helpen bij het creeren van oppervlakken met de uitstraling van grote luxe en decoratieve rijkdom.

Heeft u interesse in een collectie van Decoratori Bassanesi Tegels? Vraag dan om een scherpe offerte van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Decoratori Bassanesi Ceramiche

Decoratori Bassanesi richt zich er tegenwoordig op om decoratieve mogelijkheden te creeeren voor het hedendaagse interieur. Zo wil Decoratori Bassanesi een decoratieve modus neer zetten, in overeenstemming met hedendaagse luxe. Het assortiment bestaat uit allerlei verschillende decoratieve afwerkingen om op deze manier een ruime keuze neer te zetten voor vele klanten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Decoratori Bassanesi Ceramiche? Neem dan direct contact met ons op, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het assortiment: