Del Conca HNT NAT

De Del Conca HNT Nat tegelserie maakt gebruik van de typerende structuur van natuursteen. Met speelse kleurverschillen kunt u een natuurgetrouwe vloer creëren die jarenlang mee gaat. Door de eigenschappen van keramische tegels is de vloer bestand tegen krasse, slijtage en kleurverandering. Bekijk gelijk afbeeldingen van de HNT Nat collectie. Voor meer informatie over deze collectie kunt u hier verder lezen.

De HNT Nat collectie tegen de scherpste prijs? Dan zit u goed bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze  scherpste prijs. Voor inspiratie en advies kunt u bij ons in de showroom langskomen.

Enkele afbeeldingen van deze collectie:


HNT NAT Bianco


HNT NAT Gray


HNT NAT Green/Grey


HNT NAT Nero

Lees meer over Del Conca HNT NAT

Del Conca HNT Nat collectie

Met 3 prachtige kleuren is deze tegelserie een van de toppers in het Del Conca assortiment. De 3 kleuren zijn gebaseerd op natuurstenen uit verschillende Staten van Amerika. Deze stenen lopen uiteen van lichte tot donkere kleuren, met elk eigen unieke kenmerken. Samen met de kleine afmetingen van deze serie kan een unieke vloer of wand in iedere ruimte worden gerealiseerd.

Del Conca HNT Nat kleuren en afmetingen

De HNT Nat tegelcollectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

HNT NAT is te verkrijgen in de kleuren:
– HNT NAT Bianco
– HNT NAT Grey/Green
– HNT NAT Gray
– HNT NAT Bianco

HNT NAT is te verkrijgen in de afmetingen:
25×15 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm

Del Conca HNT Nat kopen?

Del Conca tegels vindt tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Del Conca HNT Nat of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!