Dune Andria Travertino

De Dune Andria Travertino is een keramische tegel waarvan de inspiratie gevonden is in travertijn natuursteen. Travertijn is een kalksteen dat over de hele wereld gewonnen wordt. Travertijn is al eeuwenlang een populair bouwmateriaal. Ondermeer door de kenmerkende en unieke glans wat dit kalksteen heeft. Vele gebouwen zijn uit het Travertijn kalksteen opgetrokken. Gebouwen als het Colosseum in Rome, de Basilique du Sacreé-Coeur in Parijs en zelfs het nationaal monument op de Dam in Amsterdam zijn gemaakt van het Travertijn natuursteen.

Lees meer over Dune Andria Travertino

Enkele afbeeldingen van de Dune Andria Travertino:


Andria Travertine


Andria Travertine


De kenmerkende gelige glans van het Colosseum komt door het Travertijn kalksteen.


De Basilique du Sacré-Coeur is ook opgetrokken uit het Travertijn kalksteen.

 

Lees meer over Dune Andria Travertino

Dune Andria Travertino tegel collectie

Dune heeft met de Dune Andria Travertino een praktische oplossing gevonden voor de problemen met het natuursteen. Zo is het keramiek kras, kleur en slijtvast en ook waterbestendig. Dit maakt deze tegel ideaal voor binnen- en buitenruimtes. Met deze tegel wordt wel de prachtige uitstraling van Travertijn in huis gehaald zonder de zorgen die hierbij horen.

Dune Andria Travertino kleuren en afmetingen

Andria Travertino is te verkrijgen in de series:
– Andria Travertino

Andria Travertino is te verkrijgen in de afmetingen:
30×90 cm, 60×60 cm

Dune Andria Travertino kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Dune of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!