Dune Mozaïek

Het mozaïek van Dune is hetgeen waar dit merk bekend om staat. Door het grote assortiment van mozaïek in allerlei kleuren en maten is het mogelijk hier elke ruimte compleet uniek mee in te richten. Met De combinatiemogelijkheden met mozaïek patronen zijn eindeloos en maken het een uitdaging om uw eigen persoonlijke stijl tot uiting te laten komen.

Wij hebben in onze showroom meerdere monsters liggen van Dune Mozaïek. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan contact met ons op, of kom gerust langs voor advies van onze verkopers. Voor een scherpe prijs kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Enkele afbeeldingen van mozaiek uit de collecties van Dune

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Dune of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen