Edimax Astor tegels

Edimax Astor produceert keramische tegels voor vloer- en wandafwerkingen. Edimax Astor Ceramische is een Italiaanse tegelfabrikant, die let op het produceren van een assortiment met hoge kwaliteit en innovatief design, waarmee een grote verscheidenheid aan oppervlakken, kleuren en maten in het assortiment wordt geplaatst. Lees hier meer over het merk, of bekijk direct afbeeldingen van het assortiment.

Regge Tegels & Vloeren kan alle series  van Edimax Astor tegels aanbieden tegen een scherpe prijs, samen met een bijpassend advies op maat. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Afbeeldingen van het assortiment: TwentyTouchStreamSlatyNaturalMarbeauKardosoFusionFeelBelgica


 

Lees meer over Edimax Astor tegels

Edimax Astor Ceramiche assortiment

Edimax Astor Ceramiche inspireert iedere collectie op hedendaagse trends die worden vastgesteld aan de marktwensen van de klant, waarbij innovatieve oplossingen op het gebied van uitstraling, functionaliteit en mogelijkheden worden geboden aan zowel particuliere als commerciële klanten in de sector. Oftewel, Edimax Astor is een bedrijf dat allerlei soorten tegels produceert die passen bij de hedendaagse trends binnen architectuur en interieurtrends.

Het volledige assortiment van Edimax Astor bestaat uit de volgende collecties:
– Belgica
– Context
– Feel
– Focus
– Fusion
– Instone
– Kardoso
– Lands Marbeau
– Materia Forte
– Melt
– Mood
– Naturel
– Nordica
– Oaks

Heeft u vragen over het assortiment van Edimax Astor? Regge Tegels & Vloeren adviseert & inspireert u graag, samen met een scherpe prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!