EnergieKer Tegels

EnergieKer Tegels is een familiebedrijf opgericht in 1989 en sindsdien keramische tegels produceert. Sinds 1989 is een geheel eigen identiteit en productassortiment opgebouwd waarmee de nationale- en internationale markt bediend kan worden. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van EnergieKer Tegels.

Omdat Regge Tegels & Vloeren een directe importeur is van EnergieKer Tegels, kunnen wij alle tegels uit het assortiment aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over het bedrijf EnergieKer Ceramica

EnergieKer Ceramica is gevestigd in Modena, in het hart van de Italiaanse tegelstreek. EnergieKer Ceramica is een bedrijf met 11 miljoen vierkante meter aan terrein voor de productie van keramische tegels. Op dit terrein worden tegels geproduceerd voor zowel wand- als vloerafwerkingen, met diktes van 9 mm tot 2 cm, speciaal voor buitenruimtes. Door constant te letten op een proces van innovatie, onderzoek en technologische verbeteringen is EnergieKer Tegels vandaag de dag een bedrijf dat als top van de keramische tegelindustrie gezien mag worden. Door een dynamische en vooruitziende blik blijft het bedrijf voorop lopen op ieder gebied.

Het EnergieKer Tegels assortiment

Het EnergieKer Tegels assortiment is ontstaan door een lang proces van onderzoek naar de beste productietechnologieën samen met unieke stijlmogelijkheden. Dit wordt ondersteund door al ruim 30 jaar ervaring productie. Onlangs is het assortiment van EnergieKer Tegels uitgebreid met de productie van grote formaten en platen, die aansluiten op de nieuwste trends in architectuur. Dit allemaal in de lijn van de kernwaarden van EnergieKer: Innovatie, kwaliteit en groei. Hierdoor is er voor iedere oplossing in een keramische afwerking te vinden binnen het assortiment van EnergieKer Tegels. Populaire tegels in dit assortiment zijn bijvoorbeeld de Calacatta met een prachtige marmerlook en de Woodbreak met natuurgetrouwe houtlooks.

Veel keus voor ieder project

EnergieKer tegels staat vandaag de dag bekend als een bedrijf dat voor iedere toepassing een oplossing biedt. Dit doet het bedrijf door een ruim assortiment met een grote range aan producten op de markt te zetten. Hierdoor ontstaat er een keus voor alle klanten. Ook bijvoorbeeld voor terrastegels kunt u mogelijkheden vinden. Deze terrastegels hebben een dikte van 2 cm. Heeft u een vraag over de toepassing van een tegel uit dit assortiment? Ook dan staat Regge Tegels & Vloeren uiteraard voor u klaar. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek aan de showroom brengen.

EnergieKer Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies over de keuze bij EnergieKer tegels, samen met een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over dit merk? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een scherpe prijs weten voor een tegel uit het assortiment van dit merk? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels van deze producent? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen