EnergieKer Tegels

EnergieKer Tegels is een familiebedrijf opgericht in 1989 en sindsdien keramische tegels produceert. Sinds 1989 is een geheel eigen identiteit en productassortiment opgebouwd waarmee de nationale- en internationale markt bediend kan worden. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van EnergieKer Tegels.

Omdat Regge Tegels & Vloeren een directe importeur is van EnergieKer Tegels, kunnen wij alle tegels uit het assortiment aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Afbeeldingen van het assortiment

EnergieKer Ceramica

EnergieKer is gevestigd in Modena, in het hart van de Italiaanse tegelstreek. EnergieKer Ceramica is een bedrijf met 11 miljoen vierkante meter aan terrein voor de productie van keramische tegels. Op dit terrein worden tegels geproduceerd voor zowel wand- als vloerafwerkingen, met diktes van 9 mm tot 2 cm, speciaal voor buitenruimtes.

EnergieKer assortiment

Het EnergieKer assortiment is ontstaan door een lang proces van onderzoek naar de beste productietechnologieën samen met unieke stijlmogelijkheden. Dit wordt ondersteund door al ruim 30 jaar ervaring productie. Onlangs is het assortiment van EnergieKer uitgebreid met de productie van grote formaten en platen, die aansluiten op de nieuwste trends in architectuur. Dit allemaal in de lijn van de kernwaarden van EnergieKer: Innovatie, kwaliteit en groei.

Kom eens langs bij ons in de showroom

Wilt u meer informatie over dit merk? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een scherpe prijs weten voor een tegel uit het assortiment van EnergieKer? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen