EnergieKer Tegels

EnergieKer Tegels is een familiebedrijf opgericht in 1989 en sindsdien keramische tegels produceert. Sinds 1989 is een geheel eigen identiteit en productassortiment opgebouwd waarmee de nationale- en internationale markt bediend kan worden. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van EnergieKer Tegels.

Omdat Regge Tegels & Vloeren een directe importeur is van EnergieKer Tegels, kunnen wij alle tegels uit het assortiment aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

EnergieKer Ceramica

EnergieKer Ceramica is gevestigd in Modena, in het hart van de Italiaanse tegelstreek. EnergieKer Ceramica is een bedrijf met 11 miljoen vierkante meter aan terrein voor de productie van keramische tegels. Op dit terrein worden tegels geproduceerd voor zowel wand- als vloerafwerkingen, met diktes van 9 mm tot 2 cm, speciaal voor buitenruimtes. Door constant te letten op een proces van innovatie, onderzoek en technologische verbeteringen is EnergieKer Ceramica vandaag de dag een bedrijf dat als top van de keramische tegelindustrie gezien mag worden. Door een dynamische en vooruitziende blik blijft het bedrijf voorop lopen op ieder gebied.

Het EnergieKer Tegels assortiment

Het EnergieKer Tegels assortiment is ontstaan door een lang proces van onderzoek naar de beste productietechnologieën samen met unieke stijlmogelijkheden. Dit wordt ondersteund door al ruim 30 jaar ervaring productie. Onlangs is het assortiment van EnergieKer Tegels uitgebreid met de productie van grote formaten en platen, die aansluiten op de nieuwste trends in architectuur. Dit allemaal in de lijn van de kernwaarden van EnergieKer: Innovatie, kwaliteit en groei. Hierdoor is er voor iedere oplossing in een keramische afwerking te vinden binnen het assortiment van EnergieKer Tegels.

Populaire tegels in dit assortiment zijn bijvoorbeeld de EnergieKer Calacatta met een prachtige marmerlook en de EnergieKer Woodbreak met natuurgetrouwe houtlooks.

EnergieKer Ceramica bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies over de keuze bij EnergieKer Ceramica tegels, samen met een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over dit merk? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een scherpe prijs weten voor een tegel uit het assortiment van EnergieKer? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment