Ergon Ceramica

Een van de jongste tegelproducenten in Italië, maar dit betekent zeker niet dat Ergon Ceramica een mindere kwaliteit en assortiment aan keramische tegels levert. De keramische tegels van Ergon zijn stijlvol, eigentijds en garanderen een hoogwaardige kwaliteit.

Regge Tegels & Vloeren kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van Ergon Ceramica. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Ergon Ceramica, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het Ergon assortiment

Ergon Ceramica Tegels

Ergon Ceramica is producerend sinds 2004, en is hiermee een van de jongste tegel producenten van Italië. Hiervoor was het bedrijf producerend voor Emil Group, en hiervan is het nog steeds een onderdeel. Ergon is de laatste tijd zeer actief in het introduceren van nieuwe series. Deze nieuwe series hebben een geheel eigentijdse uitstraling, die elke ruimte van een aparte atmosfeer zullen voorzien.

Het assortiment van Ergon

Ergon Ceramica heeft veel variatie binnen het assortiment. Zo bestaan binnen het assortiment op hout, natuursteen, metaal, staal en beton geïnspireerde tegels. Een ruime keuzemogelijkheid dus. Ergon Ceramica maakt daarbij gebruik van nieuwe, innovatieve productiemethodes. Hierdoor kunnen de keramische tegels van Ergon tot in de details geperfectioneerd worden, en naar de wens van de consument gemaakt worden. Ook zijn de nieuwste processen gericht op duurzaamheid, waardoor bijna alle tegels CO2 – neutraal geproduceerd worden.

Ergon Ceramica tegels kopen?

Ergon Ceramica tegels biedt Regge Tegels & Vloeren aan tegen scherpe prijzen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op.

Designer, architect of interieurbouwer? Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen