Ergon Tegels

Ergon is een van de nieuwste tegelproducenten in Italië, maar dit betekent zeker niet dat Ergon Tegels een mindere kwaliteit en assortiment aan keramische tegels levert. De keramische tegels van Ergon zijn stijlvol, eigentijds en garanderen een hoogwaardige kwaliteit.

Regge Tegels & Vloeren kan u adviseren, en scherpe prijzen aanbieden voor de tegels van Ergon Tegels. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar een specifieke serie van Ergon Tegels, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het Ergon assortiment

Ergon Ceramica, bezig met innovatie sinds 1991

Ergon Ceramica produceert collecties keramische tegels voor wand en vloer sinds 1991 en is hiermee een van de jongste tegel producenten van Italië. Hiervoor was het bedrijf producerend voor Emil Group, en hiervan is het nog steeds een onderdeel. Ergon is de laatste tijd zeer actief in het introduceren van nieuwe series. Deze nieuwe series hebben een geheel eigentijdse uitstraling, die elke ruimte van een aparte atmosfeer zullen voorzien. Met de looks van deze nieuwe series loopt Ergon voorop bij de trends van de markt. Als onderdeel van Emil Group is Ergon onderdeel van een selectie bedrijven die tegels produceren onder dezelfde vlag.

Het assortiment van Ergon Tegels

Ergon Tegels heeft veel variatie binnen het assortiment. Zo bestaan binnen het assortiment op hout, natuursteen, metaal, staal en beton geïnspireerde tegels. Een ruime keuzemogelijkheid dus. Ergon Tegels maakt daarbij gebruik van nieuwe, innovatieve productiemethodes. Hierdoor kunnen de keramische tegels van Ergon Tegels tot in de details geperfectioneerd worden, en naar de wens van de consument gemaakt worden. Ook zijn de nieuwste processen gericht op duurzaamheid, waardoor bijna alle tegels CO2 – neutraal geproduceerd worden.

Ergon Tegels tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Alle series van Ergon Tegels worden door Regge Tegels & Vloeren aangeboden tegen scherpe prijzen en daarbij kunnen wij u een goed advies op maat geven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijzen, of neem contact met ons op. Bij ons in de showroom langskomen kan natuurlijk ook.

Designer, architect of interieurbouwer? Ook met grotere projecten denken wij graag mee. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen