Ergon Ceramiche

Een van de jongste tegelproducenten in Italië, maar dit betekent zeker niet dat Ergon Ceramiche mindere tegels levert. De keramische tegels van Ergon zijn stijlvol, eigentijds en garanderen een hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer over Ergon Ceramiche

Ergon Ceramiche is producerend sinds 2004, en is hiermee een van de jongste tegel producenten van Italië. Hiervoor was het bedrijf producerend voor Emil Group, en hiervan is het nog steeds een onderdeel. Ergon is de laatste tijd zeer actief in het introduceren van nieuwe series. Deze nieuwe series hebben een geheel eigentijdse uitstraling, die elke ruimte van een aparte atmosfeer zullen voorzien. Verder heeft Ergon Ceramiche veel variatie binnen het assortiment. Zo bestaan binnen het assortiment op hout, natuursteen, metaal, staal en beton geïnspireerde tegels. Een ruime keuzemogelijkheid dus. Ergon Ceramiche maakt daarbij gebruik van nieuwe, innovatieve productiemethodes. Hierdoor kunnen de keramische tegels van Ergon tot in de details geperfectioneerd worden, en naar de wens van de consument gemaakt worden. Ook zijn de nieuwste processen gericht op duurzaamheid, waardoor bijna alle tegels CO2 – neutraal geproduceerd worden.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!