Fioranese Tegels

Fioranese presenteert een compleet, rijk assortiment in keramische wand- en vloertegels en mozaïeken. Zij vernieuwen het tegel assortiment voortdurend met verschillende maten, uitvoeringen en kleuren om volledig bij te blijven met de actuele trends. Bekijk direct afbeeldingen van collecties uit het assortiment van Fioranese.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Fioranese tegels! Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor Fioranese tegels. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen. Staat de tegel van Fioranese die u zoekt hier niet bij? Neem dan ook gerust contact met ons op.

Fioranese series: 

Fioranese tegels in ons assortiment

Fioranese heeft jarenlange ervaring in het produceren van keramische tegels. Deze ervaring wordt door Fioranese tegels gecombineerd met hedendaagse trends en de nieuwste stijlen van de moderne architectuur.  Fioranese heeft de prachtige kenmerken van designvolle en prestigieuze Italiaanse keramische tegels in uitgebreide collecties.  De tegels van Fioranese zijn overal bruikbaar, zowel in huis en tuin als commerciële ruimtes.

Fioranese tegels kopen

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Fioranese of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!