Fioranese Prestige

De Fioranese Prestige is een collectie keramische tegels, die een uitstraling heeft die perfect bij de naam past. Namelijk de ‘prestigieuze’ uitstraling van elegant en exclusief marmer, dat veelal gebruikt wordt om ruimtes een chique uitstraling te geven. Lees hier meer over de Prestige collectie, of bekijk direct de afbeeldingen van deze collectie.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van de Prestige collectie:


Prestige, speciale afwerking


Prestige Stattuario


Prestige Borghini


Prestige Carnico


Prestige Stattuario en Carnico


Prestige Arabescato


Prestige Protoro


Prestige Black Antique

Lees meer over Fioranese Prestige

Fioranese Prestige collectie

De Fioranese Prestige marmerlook collectie, is geproduceerd om een marmerlook tegel van lichte en donkere kleuren aan te kunnen bieden, met zowel warme als koude tinten. De gekoppelde oppervlakken zorgen voor aangename contrasten, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt. Deze collectie bevat 7 verschillende marmerlooks, en is verkrijgbaar in 6 afmetingen.

Fioranese Prestige toepassing

De Prestige collectie is geschikt voor vloeren en wandbekledingen in crossover-omgevingen in elke stijl, waardoor de tijdloze pracht en praal van het fijnste marmer wordt benadrukt.Ook is deze collectie goed toe te passen in lichte en elegante woon- en werkomgevingen met een verfijnde architectuur waarin “soft design” meubilair zich vermengt met meer moderne of vintage accenten.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie heeft de onderstaande mogelijkheden qua afmetingen en kleuren.

Kleuren:
– Prestige Stattuario
– Prestige Borghini
– Prestige Arabescato
– Prestige Carnico
– Prestige Portoro
– Prestige Black Antique

Afmetingen:
74×148 cm, 74×74 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, 30×30 cm, 15×30 cm, 15×15 cm, 7.3×30 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Dan denken wij ook graag met u mee! Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!