Fiordo tegels

Fiordo is een toonaangevende leverancier op het gebied van keramische tegels. Ze zijn sinds 1996 aanwezig op de internationale markt en staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. Fiordo levert niet alleen kwaliteit, ook op het gebied van innovatie, technologie en onderzoek en ontwikkeling scoren zij hoog! Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie. Of ga hier door met lezen over Fiordo tegels.

Zoekt u de scherpste prijs voor deze tegel, samen met een bijpassend advies? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Zoekt u een specifieke tegel van Fiordo of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Fiordo:


Fiordo Tracks


Fiordo Ego Rain


Fiordo Tracks


Fiordo Wood


Fiordo Ego


Fiordo Relive

 

Lees meer over Fiordo tegels

Fiordo tegels

Fiordo is altijd bezig om het proces te optimaliseren zodat zij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Het assortiment van Fiordo is zeer uitgebreid en bevat bijzondere keramische tegels in verschillende kleuren en stijlen. Binnen dit assortiment kan elke klant wel een tegel naar wens vinden. Houtlook, betonlook of natuursteenlook.? Allemaal vertegenwoordigd in een collectie keramische tegels.

Fiordo tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Fiordo tegels. Wij kunnen hierdoor het assortiment van Fiordo aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.  Bent u geïnteresseerd in de tegels van Fiordo of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!