Flaviker Still NO_W

Net zoals de Flaviker NO_W, is de Flaviker NO_W Still gebaseerd op Scandinavisch natuursteen.Dit doorgevoerd in 3 stijlvolle kleuren, en speciaal aangepast op de nieuwe WIDE-afmetingen (Speciale, grote afmetingen), dus speciaal geschikt voor projecten waarbij grote oppervlakten worden gevraagd. Bekijk hier direct enkele afbeeldingen.

Op zoek naar de beste prijs voor deze tegel? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom gerust eens langs bij ons in de showroom, om van onze verkopers een bijpassend advies te krijgen. Voor meer informatie kunt u ook hier meer lezen over deze collectie. 

Enkele afbeeldingen van de Flaviker Still NO_W:


Still NO_W Coal


Still NO_W Gray


Still NO_W Sand

Lees meer over Flaviker Still NO_W

Flaviker Still NO_W collectie

Deze zeer eigentijdse tegelprint is uitstekend toe te passen in de moderne wereld van interieur en exterieur design. De collectie is geïnspireerd op een selecte vermenging van materialen, die in combinatie met de 3 kleuren, Gray, Coal en Sand, deaal aan te passen zijn op veel ruimtes.

Flaviker Still NO_W toepassing

De grote oppervlakken die de Still NO_W collectie kenmerken, zijn ideaal voor grotere ruimtes met grotere oppervlakken zonder veel voeg. Grotere ruimtes bijvoorbeeld, zoals een ontvangsthal of lobby kan deze tegel goed gebruiken. Maar heeft u zelf thuis een grotere ruimte? Dan kan de Still NO_W ook prima bij u thuis worden toegepast!

Ook heeft de Still NO_W tegelcollectie een buitentoepassing. Klik hier voor meer informatie over de Still NO_W buitentegels. 

Flaviker Still NO_W kleuren en afmetingen

De Flaviker Still NO_W is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Still NO_W Gray
– Still NO_W Coal
– Still NO_W Sand

Afmetingen:
160×320 cm, 120×240 cm, 160×160 cm, 70×160 cm, 120×120 cm, 80×80 cm, 40×80 cm.

Flaviker Still NOW kopen?

De scherpste prijs voor deze groot formaat keramische tegel? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker NO_W of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van Flaviker buitentegels. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!