Floor Gres Tegels

Floor Gres is een Italiaans tegelmerk gericht op ecologisch verantwoord geproduceerde kwaliteitstegels met een prachtig design. Door te produceren op basis van deze waarden, wet Floor Gres een fraai assortiment aan keramische tegels neer te zetten, die hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Regge Tegels & Vloeren kan alle tegels van Floor Gres aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Voor meer informatie kunt u gerust langskomen bij ons in de showroom. Zoekt u een specifieke tegel van Floor Gres of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Floor Gres tegels

Floor Gres keramische tegels zijn geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en tijdloos design. Door de lange levensduur van keramische tegels wil Floor Gres tegels maken die niet beïnvloed worden door seizoensgebonden trends maar tegels waar u voor lange tijd van kan genieten. Door de nieuwste en meest geavanceerde productietechnieken zijn de tegels van uitermate hoge kwaliteit.

Floor Gres Tegels kopen?

Heeft u interesse in tegels uit het assortiment van Floor Gres? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag en voorziet u daarbij graag in een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Floor Gres: