Floor Gres Tegels

Floor Gres is een Italiaans tegelmerk gericht op ecologisch verantwoord geproduceerde kwaliteitstegels met een prachtig design.

Regge Tegels & Vloeren kan alle tegels van Floor Gres aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u gerust langskomen bij ons in de showroom. Zoekt u een specifieke tegel van Floor Gres? Neem dan contact met ons op.

Floor Gres tegels

Floor Gres keramische tegels zijn geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en tijdloos design. Door de lange levensduur van keramische tegels wil Floor Gres tegels maken die niet beïnvloed worden door seizoensgebonden trends maar tegels waar u voor lange tijd van kan genieten. Door de nieuwste en meest geavanceerde productietechnieken zijn de tegels van uitermate hoge kwaliteit. De bekendste series van Floor Gres zijn de series Architech, Chromatech 1.0, Walks 1.0.

Lees meer over Floor Gres Tegels

Floor Gres Architech

De tegelserie Architech van Floor Gres is een tegel die geboren is uit de wens om een tegel voor architectuur te maken die symbool staat voor de harmonie van mens en natuur. De tegelserie is verkrijgbaar in 6 verschillende maten, 10 verschillende kleuren en 3 afwerkingen. Hiermee is de Architech tegelserie een van de meest uitgebreide series van Floor Gres.

Floor Gres Chromatech 1.0

De Chromatech 1.0 tegelserie is geïnspireerd door travertijn kalksteen. Historisch gezien is dit bouwmateriaal veelgebruikt en herkenbaar aan de onregelmatige poriën. De charme van deze tegel wordt versterkt door de uitstekende kwaliteiten van keramiek.

Floor Gres Walks 1.0

De Walks 1.0 tegelserie combineert het abstracte van kwartsiet met de kwaliteiten van keramiek. De tegelserie is verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten waardoor u vrij staat uw gehele huis en terras als één geheel te betegelen.

Het volledige assortiment van Floorgres beslaat de volgende tegelseries:

Architech
Geotech
Reverse
Basic
Globe
Stontech
Bold Color
Industrial
Styletech
Chromatech 1.0
Less
Tech#2
Ecotech 1.0
Natural
Techne
Floortech
Progette
Walks 1.0

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Floor Gres of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!