Fondovalle Tegels

Fondovalle tegels is een Italiaanse producent van hoogwaarde keramische tegels met de nadruk op esthetisch effect, kwaliteit en een focus op detail en innovatie. Sinds 1962 produceert Fondovalle tegels. Door aanhoudende innovatie en verbeteringen heeft Fondovalle een collectie die kwalitatief sterk en uniek is. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Fondovalle tegels! Wij bieden deze prachtige tegels aan voor de scherpste prijs! Lees hier meer!

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Fondovalle aanbieden tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies. Vraag voor deze scherpe prijs direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Kunt u de tegel die u zoekt hier niet vinden? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Enkele series van Fondovalle:

Fondovalle assortiment

De keramische tegels van Fondovalle worden op duurzame wijze geproduceerd met de nieuwste technieken, waardoor ze uitmuntende technische eigenschappen hebben. Met een assortiment van verscheidene tegelseries biedt Fondovalle een uitgebreide keuze voor elke situatie en ruimte. Doordat Fondovalle voortdurend de laatste trends volt heeft het bedrijf een moderne en hedendaags assortiment dat in het plaatje van de huidige interieurtrends, voor zowel particuliere als commerciële ruimtes past. Met keramisch parket, steenlook en marmerlook zit er veel variatie in het assortiment van Fondovalle. Hierdoor kan de tegel bijna identiek naar wens van klant worden aangepast! De populairste tegelseries van Fondovalle zijn onder andere Portland 2.0, Tracks en Eighty Bleue.

Fondovalle Tegels kopen?

Bent u geïntresseerd in de Fondovalle tegels of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte serie van Fondovalle hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Op zoek naar Fondovalle buitentegels? Klik dan hier!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen