Fondovalle Tegels

Fondovalle is een Italiaanse producent van hoogwaarde keramische tegels met de nadruk op esthetisch effect, kwaliteit en een focus op detail en innovatie.

Fondovalle tegels

De keramische tegels van Fondovalle worden op duurzame wijze geproduceerd met de nieuwste technieken, waardoor ze uitmuntende technische eigenschappen hebben. Met een assortiment van 13 verschillende tegelseries biedt Fondovalle een uitgebreide keuze voor elke situatie en ruimte. De populairste tegelseries van Fondovalle zijn onder andere Portland 2.0, Tracks en Eighty Bleue.

Lees meer over Fondovalle Tegels

Fondovalle Calacatta

Onze Fondovalle Calacatta heeft de titel natuursteen look omdat deze keramische calacatta tegel zo voor een marmer tegel zou kunnen doorgaan. De beige en lichtgrijze tinten die in de tegel verwerkt zijn wekken de indruk dat er echte aders door de tegel heenlopen. Ook is de Fondovalle Calacatta verkrijgbaar in het tegenwoordige hippe hexagon design. Deze hexagonale tegels staan prachtig in uw woning, maar ze worden ook vaak in openbare gebouwen en andere grote projecten van architecten gebruikt.

 

Fondovalle Portland/Portland 2.0

De Portland 2.0 tegelserie is geïnspireerd door de charme van betonsteen, afgewerkt met de nieuwste technieken om een prachtige en natuurlijk oppervlak te creëren.Fondovalle Portland 2.0 afmetingen en kleuren:

De kleur Jordan in binnen deze serie alleen verkrijgbaar in de afmeting 80X80 en 40X80

Fondovalle Tracks

De Tracks tegelserie van Fondovalle is een ambitieus project geïnspireerd door verscheidene natuurstenen in diverse omgevingen, gemoderniseerd door designers. Met 4 verschillende kleuren en diverse formaten biedt Fondovalle Tracks u de vrijheid om te kiezen.

Fondovalle Eighty Blue

De Eighty Bleue tegelserie is ontstaan vanuit het idee dat een tegel bovenal stijl en charme moet toevoegen aan de ruimte. Geïnspireerd door noordelijke natuurstenen is deze tegelserie populair in het gebruik voor zowel de huiselijke omgeving als commerciële exploitatie.

Fondovalle Toka

Fondovalle Toka spreekt zijn stijl en karakter uit in vier tinten. Ten eerste zijn er Brick en Ground, deze warme tinten vullen de ruimtes met een geruststellende en gezellige atmosfeer.
Dan zijn er nog Cliff en Tar, deze worden gekenmerkt door hun neutrale kleuren en elegantie die ze aan ruimtes toevoegen.

Met de afmetingen 80×80, 40×80, 40×40 cm en met de rijke decoratieve tegels:
Tire, Chart, Majolica en Mosaic, maakt de keramische tegel serie Fondavalle Toka de ideale oplossing voor binnen en buiten, zowel residentieel als commerciële omgevingen. Fondovalle Toka geeft uw interieur een klasse uitstraling, met een speelse knipoog.

Fondovalle gaat verder! Prachtig groot formaat porcellanato platen met maarliefst een dikte van 6.5 mm is de nieuwste serie in hun schitterende collecties!

Fondovalle Portland 3.0

Portland 3.0 is de splinternieuwe serie keramische tegels. Think bigger is het motto van Fondovalle! Fondovalle Portland 3.0 heeft immense afmetingen waardoor je een stoer, eigentijds industrieel effect kunt creëren. Portland 3.0 heeft 4 essentiële en neutrale kleuren. Een prachtige basis.

Fondovalle Portland 3.0 afmetingen en kleuren:

Het volledige assortiment van Fondovalle bevat de volgende tegelseries:

Aetherny Stone
Metalgloss
Stone Rain
Aks
Playwood
Tiger Rock
Crystal
Portland 2.0
Portland 3.0
Tracks
Eighty Bleue
Rug
Calcatta
Luserna
Rug Home
Toka

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Fondovalle of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!