Fondovalle Tegels

Fondovalle tegels is een Italiaanse producent van hoogwaarde keramische tegels met de nadruk op esthetisch effect, kwaliteit en een focus op detail en innovatie. Sinds 1962 produceert Fondovalle tegels. Door aanhoudende innovatie en verbeteringen heeft Fondovalle een collectie die kwalitatief sterk en uniek is. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Fondovalle tegels en kan hierdoor het assortiment aanbieden tegen scherpe prijzen.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Fondovalle aanbieden tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies. Vraag voor deze scherpe prijs direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Kunt u de tegel die u zoekt hier niet vinden? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Enkele series van Fondovalle:

Fondovalle Tegels

Fondovalle Tegels is een Italiaanse fabrikant van keramische vloer- en wandafwerkingen. Fondovalle Tegels weet unieke producten aan te bieden aan de tegelmarkt door te leunen op de ervaring die door de jaren heen is opgedaan. Het bedrijf produceert hoogwaardig keramiek voor allerlei afwerkingen, of dit nou zakelijke of particuliere projecten zijn. Voor ieder project wordt een mogelijkheid geboden. Fondovalle Tegels is niet voor niets een van de populairste tegelmerken uit ons assortiment.

Het Fondovalle Ceramica assortiment

De keramische tegels van Fondovalle worden op duurzame wijze geproduceerd met de nieuwste technieken, waardoor ze uitmuntende technische eigenschappen hebben. Met een assortiment van verscheidene tegelseries biedt Fondovalle een uitgebreide keuze voor elke situatie en ruimte. Doordat Fondovalle voortdurend de laatste trends volt heeft het bedrijf een moderne en hedendaags assortiment dat in het plaatje van de huidige interieurtrends, voor zowel particuliere als commerciële ruimtes past. Met keramisch parket, steenlook en marmerlook zit er veel variatie in het assortiment van Fondovalle. Hierdoor kan de tegel bijna identiek naar wens van klant worden aangepast!

Fondovalle Tegels tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan tegels van Fondovalle aanbieden tegen scherpe prijzen met snelle levertijden. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurijk ook.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen