Fondovalle Hickory

Fondovalle Hickory, een keramisch parket met een levensechte houtlook van Fondovalle. Dit keramisch parket lijkt levensecht. Hierdoor kan de Hickory in iedere ruimte voor een natuurlijke sfeer zorgen. Door de afmetingen die dicht bij echte, houten planken blijven is de Hickory serie niet van echt hout te onderscheiden. Bekijk direct enkele afbeeldingen.

Benieuwd naar de scherpste prijs voor de Hickory? Vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Meer informatie? Klik dan hier en lees meer of neem gerust contact met ons op.

Bekijk hier enkele afbeeldingen van de Fondovalle Hickory:

Hickory Blond

Hickory Auburn

Hickory Duskle


Hickory Grizzle

Lees meer over Fondovalle Hickory

Fondovalle Hickory collectie

De Fondovalle Hickory collectie heeft de inspiratie gevonden in de fijne nerven en tonen van Amerikaans notenhout dat de oorsprong vindt in Noord-Amerika. Doordat de Hickory van keramiek is gemaakt, is het een veelzijdige en slijtvast keramisch parket met houteffect. Deze tegel is verkrijgbaar in de afmetingen 20×180 cm en 20×120 cm. Door deze afmetingen zijn de tegels aan te passen naar gebruik en blijven de tegels dicht bij het gevoel van echte, houten planken. Deze collectie is voorzien vaan aantrekkelijke, contrasterende tinten die variëren van lichte, bleke tinten tot diepere en donkere tinten.

Hickory toepassing

Een houtlook is te verwerken in vele ruimtes die op zoek zijn naar een natuurlijke look. Voor woonhuizen bijvoorbeeld is deze collectie de ideale uitkomst. Maar ook voor een sauna of restaurant kan deze houtlook ideaal worden toegepast. Door het keramisch materiaal kan de Hickory ook verwerkt worden in natte ruimtes!

Hickory kleuren en afmetingen

De Hickory is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Hickory Grizzle
– Hickory Blond
– Hickory Auburn
– Hickory Dusky

Afmetingen:
20×180 cm, 20×120 cm

Fondovalle Hickory kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Fondovalle. Hierdoor hebben wij ook de Hickory voor de scherpste prijs. Vraag voor deze scherpe prijs nu direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt ook langs komen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!