Fondovalle Reframe

De Fondovalle Reframe is een nieuwe serie keramische tegels van Fondovalle. Fondovalle heeft de inspiratie voor de Reframe collectie gevonden in natuursteen. Deze inspiratie is door zorgvuldig ontwerp en productie tot in het kleinste detail overgenomen in de voordelen van keramiek. Hiermee krijgt u de rustieke uitstraling van natuursteen maar de kwaliteit van keramiek in huis!

Regge Tegels & Vloeren kan de Reframe collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs samen met een goed advies! Vraag voor de scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor een goed advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie en vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Reframe collectie

De collectie Fondovalle Reframe

De Fondovalle Reframe heeft de uitstraling en weergave van natuursteen, weergegeven in een gevarieerde textuur. Met 6 afmetingen in kleinere en grotere formaten en 3 donkere en lichtere tinten kan de Reframe tegelcollectie aangepast worden naar eigen smaak.

Het toepassen van de Reframe

Het gevarieerde, levendige en ook rustieke oppervlak van de Reframe collectie stelt u in staat om nieuwe sferen in elke ruimte te creeren. Het van oorsprong natuurlijke materiaal geeft de collectie een uiterst natuurlijk effect, wat de schoonheid van de collectie alleen maar ten goede komt.

Reframe kleuren en afmetingen

De Reframe collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Reframe Ivory
– Reframe Taupe
– Reframe Graphite

Afmetingen:

40×80 cm, 60×120 cm 80×80 cm, 120×278 cm

Fondovalle Reframe kopen?

De prachtige Reframe collectie van Fondovalle vindt u voor aantrekkelijke prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien in advies en inspiratie! Vraag voor de prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Meer informatie & inspiratie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen