Fondovalle Shards

De Fondovalle Shards heeft een unieke Terrazzo look aan het oppervlak. Deze Terrazzo look is typisch voor Venetiaanse tegels, wat deze collectie uniek maakt. De unieke en eigentijdse Terrazzo look kan worden weergegeven in iedere ruimte, doordat deze collectie is gemaakt van keramiek. Keramiek is een sterk materiaal.

Regge Tegels & Vloeren kan de Shards tegen een aantrekkelijke prijs leveren. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Lees dan hier meer of neem contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fondovalle Shards collectie

De Fondovalle Shards is een keramische tegelcollectie geïnspireerd door de Venetiaanse terrazzotegels. Deze tegels zijn grote klassiekers binnen het Italiaans design. De Fondovalle Shards heeft twee verschillende texturen, verkrijgbaar in grotere en kleiner afwerkingen. In de Shards zijn fragmenten van steen, aarde werk en marmer vermengd met cement en kalk, wat tot een unieke samenstelling en variabele texturen heeft geleid.

Shards toepassing

De unieke uitstraling van de Terrazzo tegels kan in ruimtes worden gebruikt die deze uitzonderlijke uitstraling nodig hebben. Denk hierbij aan museums, restaurants of hotels, maar ook in een woonruimte komt deze keramische tegel goed tot zijn recht. Gebruik de Fondovalle Shards als terrazzo vloertegels in alle ruimtes.

Shards kleuren en afmetingen

De Fondovalle Shards is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Shards Small White
  • Shards Small Grey
  • Shards Small Black
  • Shards Large White
  • Shards Large Grey
  • Shards Large Black

Afmetingen:
120×120 cm

Fondovalle Shards koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren staat in direct in contact met de fabriek van Fondovalle. Hierdoor kunnen wij ook de Fondovalle Shards tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. U kunt ook langskomen in onze showroom. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers en vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Shards collectie