Fondovalle Tracks

Fondovalle Tracks is een ambitieus project van Fondovalle tegels. Een serie met de kenmerken van natuurlijke schoonheid en tekenen van elegantie die nooit zal vervagen. De natuurlijke kenmerken zijn tot in de kleinste puntjes uitgewerkt door een zorgvuldig en innovatief productieproces. Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie.

De scherpste prijs en ook nog eens een goed advies? Dan is Regge Tegels & Vloeren de beste uitkomst. Vraag voor de scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Fondovalle Tracks

Enkele afbeeldingen van de Tracks:


Tracks Black


Tracks Beige


Tracks Grey

Lees meer over Fondovalle Tracks

Fondovalle Tracks collectie

Fondovalle Tracks brengt de elegantie van natuursteen op bijvoorbeeld uw terras of keuken! Haal het gevoel van neutraal kleurend natuursteen in huis samen met alle gemakken van keramiek! De gelijkenis met natuurlijk materiaal is uitgewerkt in een moderne en hedendaagse gangbaarheid die Tracks in een collectie, met twee afwerkingen, perfect heeft gemaakt voor zowel commerciële, privé en buitenruimtes! Met de 4 kleurafwerkingen en 3 verschillende maten kan deze tegelcollectie ook nog eens worden aangepast naar eigen wens.

Fondovalle Tracks kleuren en afmetingen

De Fondovalle Tracks is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Tracks is te verkrijgen in de afmetingen:
– Tracks White
– Tracks Beige
– Tracks Grey
– Tracks Black

De Tracks is te verkrijgen in de afmetingen:

40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm

Fondovalle Tracks kopen?

Fondovalle Tracks tegen de scherpste prijs vindt u bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Tracks of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Dit is de pagina van de Fondovalle Tracks buitentegel.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!