Gardenia Tegels

Gardenia is een Italiaanse producent van kwalitatief hoogwaardige keramische vloer- en wandtegels aangevuld met mozaïek decoratietegels.

Gardenia tegels

Gardenia Orchidea is een Italiaanse producent van keramische tegels die de nadruk legt op innovatieve productietechnieken en design om zo steeds met revolutionaire concepten de markt te herdefiniëren. In een speciaal samenwerkingsverband met modehuis Versace Home zijn speciale tegelseries en badkamermeubels op de markt gebracht.. Dankzij de innovatieve productietechnieken zijn de tegels van Gardenia van topkwaliteit en daarnaast ook ecologisch verantwoord geproduceerd.

De populairste tegelseries van Gardenia zijn: Ecostone, Onice, Pietra del Nord en Stone Design.

Lees meer over Gardenia Tegels

Gardenia Ecostone

De Ecostone tegels van Gardenia zijn een prachtige hoogstaande keramische tegels. Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik en 5 verschillende kleuren zijn deze tegels divers in het gebruik. Met kleurvariaties in de tegels is geen tegel gelijk en heeft u altijd een unieke vloer.

Gardenia Onice

De Onice tegelserie is een uitgebreide tegelserie met 6 verschillende kleuren variërend van licht tot donker en talloze mozaïek tegels en decoraties. Door een gepolijste afwerking wordt een zeer luxueus effect gecreëerd geschikt voor de meest prestigieuze projecten.

Gardenia Pietra del Nord

De Pietra del Nord tegelserie is een prachtige tegelserie met zeer levendige kleureffecten in de tegel verwerkt. Aangevuld met diverse decoratieve tegels kunt u met behulp van diverse legpatronen de unieke uitstraling krijgen die perfect past in elke situatie.

Gardenia Stone Design

De Stone Design tegelserie is de tegelserie met de charme van natuursteen. Door effectief gebruik te maken van kleurnuances en variaties verrijkt de tegel elke ruimte met en warme, openhartige en rustige uitstraling.Het volledige assortiment van Gardenia zijn de volgende tegelseries:

Absolute Stone
Ecostone
Lirica
Pietra del Sole
Acquerelli
Esedra
Luminor
Pietra Nobile
Canova
Infinity Stone
Luminor XS
Stone Design
Charme
IStyle
Marmi Anticati
Textile
Cotto Reale
Just Life
Minimal
Via della Seta
Crystal Ker Leather
Just Nature
Natural
Velvet
Crystal Ker Luxoring
Karma
Onice
Varenna
Crystal Ker Wood
Le Filigrane
Open Space
Walk
Crystal Ker Loft
Light Stone
Perla
Diamond
Linear
Pietra del Nord

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Gardenia of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!