Gardenia Tegels

Gardenia Tegels is een Italiaanse producent van keramische tegels die de nadruk legt op innovatieve productietechnieken en design om zo steeds met revolutionaire concepten de markt te herdefiniëren. In een speciaal samenwerkingsverband met modehuis Versace Home zijn speciale tegelseries en badkamermeubels op de markt gebracht.. Dankzij de innovatieve productietechnieken zijn de tegels van Gardenia van topkwaliteit en daarnaast ook ecologisch verantwoord geproduceerd.

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Gardenia Ceramiche aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Gardenia Ceramiche assortiment

Gardenia verzorgt de volledige productiecyclus en beheert rechtstreeks alle fasen van de productie van zijn keramiek, van glazuren tot speciale versieringen, met inbegrip van vakmanschap en handdecoratietechnieken, die kenmerkend zijn voor de beste tradities van de sector. Door op dit proces de focus te leggen, weet Gardenia een ruim en gevarieerd assortiment te creeeren. Voor iedereen heeft Gardenia wel een geschikte tegel binnen het assortiment.

Zeer populaire series uit het assortiment van Gardenia Ceramiche zijn bijvoorbeeld Burlington Stone, Just Life, Mood, Native en Unique.

Gardenia tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Gardenia aanbieden tegen de scherpste prijs.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Gardenia of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Gardenia