Gardenia Tegels

Gardenia Tegels is een Italiaanse producent van keramische tegels die de nadruk legt op innovatieve productietechnieken en design om zo steeds met revolutionaire concepten de markt te herdefiniëren. In een speciaal samenwerkingsverband met modehuis Versace Home zijn speciale tegelseries en badkamermeubels op de markt gebracht.. Dankzij de innovatieve productietechnieken zijn de tegels van Gardenia van topkwaliteit en daarnaast ook ecologisch verantwoord geproduceerd. Bekijk direct enkele afbeeldingen van het assortiment van Gardenia.

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Gardenia Ceramica aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over Gardenia of contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van Gardenia tegels:


Gardenia Burling Stone

 


Gardenia Just Nature

 


Gardenia Mood

 


Gardenia Native

 


Gardenia Unique

 


Gardenia Pietra del Nord

 

Lees meer over Gardenia Tegels

Gardenia assortiment

Gardenia verzorgt de volledige productiecyclus en beheert rechtstreeks alle fasen van de productie van zijn keramiek, van glazuren tot speciale versieringen, met inbegrip van vakmanschap en handdecoratietechnieken, die kenmerkend zijn voor de beste tradities van de sector. Door op dit proces de focus te leggen, weet Gardenia een ruim en gevarieerd assortiment te creeeren. Voor iedereen heeft Gardenia wel een geschikte tegel binnen het assortiment.

De populairste tegelseries van Gardenia zijn: Ecostone, Onice, Pietra del Nord en Stone Design.

Het volledige assortiment van Gardenia zijn de volgende tegelseries:

Absolute Stone
Ecostone
Lirica
Pietra del Sole
Acquerelli
Esedra
Luminor
Pietra Nobile
Canova
Infinity Stone
Luminor XS
Stone Design
Charme
IStyle
Marmi Anticati
Textile
Cotto Reale
Just Life
Minimal
Via della Seta
Crystal Ker Leather
Just Nature
Natural
Velvet
Crystal Ker Luxoring
Karma
Onice
Varenna
Crystal Ker Wood
Le Filigrane
Open Space
Walk
Crystal Ker Loft
Light Stone
Perla
Diamond
Linear
Pietra del Nord

Gardenia tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Gardenia aanbieden tegen de scherpste prijs.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Gardenia of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!