Graniti Fiandre Tegels

Graniti Fiandre is een producent van keramische tegels die wereldwijd bekend is om haar prachtige en gevarieerde assortiment. Graniti Fiandre verkoopt haar producten in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het bedrijf bedoeld constant door innovatief te denken unieke keramische wand- en vloerafwerkingen op de markt te brengen, samen met een hoge kwaliteit.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Graniti Fiandre en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Graniti Fiandre Tegels

Graniti Fiandre Tegels is een internationale producent van geavanceerde keramische producten. Graniti Fiandre onderscheidt zich door voortdurend een gedetailleerd en innovatief onderzoek door te voeren, om hierdoor uitstekende producten voor zowel zakelijk als particulier te creeren.

Assortiment

Graniti Fiandre Tegels richt het assortiment er op in om vele mogelijkheden te bieden voor iedere klant. Dit doet het merk door verschillende looks met een goed oog op detail weer te geven. Voor iedere afwerking en wens kan hierdoor een mogelijkheid worden gegeven.

Graniti Fiandre Maximum

Maximum van Graniti Fiandre is een innovatieve mogelijkheid om extra grote formaten van keramische marmer, natuursteen, hout en betonlook effecten. Door de Maximum kunnen series van Graniti Fiandre in extra grote formaten tot wel 300 x 150 cm worden verkregen!

Wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over dit merk en/of over series van Graniti Fiandre? Neem dan direct contact met ons op, of kom direct langs bij ons in de showroom.

Bent u een architect, designer of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment