Grazia Ceramiche Tegels

Grazia Ceramiche Tegels is een Italiaanse producent van keramische wand- en vloerafwerkingen. Sinds het begin van de jaren 70 produceert Grazia Ceramiche in het hart van de Italiaanse tegelstreek, namelijk Sassuolo. Als tegelproducent onderscheidt het bedrijf zich erin door het ambachtelijke aspect van het produceren hoger in het aanzien te hebben dan volumeproductie. Hierdoor heeft Grazia een eigen en uniek assortiment dat zich duidelijk onderscheidt van andere producenten.

Wilt u meer informatie over dit merk? Neem dan direct contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs voor een tegel uit het assortiment direct een vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Grazia Ceramiche Tegels

Door ambachtelijk aspect als belangrijkste bij het productieproces te zien, creeert Grazia Ceramiche prachtige producten die tot in het kleinste detail verschillen van andere producten. Ook richt Grazia Ceramiche zich erop om de tegels een fraai effect mee te geven, door bijvoorbeeld extra op de glans te letten.

Het assortiment

De producten uit het assortiment van Ceramiche Grazia zijn te verkrijgen in uiteenlopende kleurmogelijkheden, speciale afwerkingen en decors. Hierdoor biedt het assortiment verschillende keuze voor residentieel of commercieel gebruik, maar ook voor particulieren. Dit allemaal met de ambachtelijke uitstraling van handgemaakte, keramieken tegels.

Meer informatie?

Meer informatie over dit merk? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Grazia assortiment afbeeldingen