Houtlook Tegels

Houtlook tegels zijn het perfecte alternatief voor een houten vloer. Houtlook tegels binnen ons assortiment zijn keramisch, hierdoor zijn de tegels ondermeer kleur-, kras- en slijtvast en onderhoudsarm. Daarnaast wordt in keramische houtlook tegels perfect ieder detail van echt hout overgenomen. Daarom zijn houtlook tegels de beste mogelijkheid voor wie wel een prachtige houten uitstraling wil, maar niet de nadelen van echt hout.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtlook tegels? Neem dan eens contact met ons op, of kom inspiratie op doen bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten voor houtlook tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van houtlook tegels:

Keramische houtlook tegels

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren aan houtlook tegels, bestaat volledig uit keramisch houtlook tegels, wat ook wel keramisch parket wordt genoemd. Keramiek is een gebakken materiaal waardoor de poriën dicht zitten en er hierdoor geen vuil in kan trekken. Ook is keramiek kras en slijtvast waardoor u geen gebruiksporen op de vloer zult zien. Naast deze praktische voordelen kan door de moderne productietechnologie van tegenwoordig alle details van natuurlijk hout worden overgenomen in een keramische variant.

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren op het gebied van houtlook tegels is zeer gevarieerd. Hiermee proberen wij aan te sluiten op de wens van iedere klant en voor iedere afwerking. Dit doen wij door allerlei soorten qua afmetingen, afwerkingen en kleuren op te nemen in ons assortiment. Wilt u meer weten over ons assortiment? Kom dan eens langs bij ons in de showroom waar wij u meer inspiratie en informatie over houtlook tegels kunnen geven.

Meer informatie over houtlook tegels?

Meer informatie over de mogelijkheden van houtlook tegels? Neem dan gerust [/contact/]contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via ons zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen