Impronta Tegels

Impronta Ceramiche is een bekend merk op het gebied van keramische vloer- en wandtegels. Met een focus op hoogwaardig esthetisch design van de tegels behoort Impronta tot een van de topmerken.

Impronta tegels

Impronta tegels worden gemaakt met het oog op residentieel gebruik. De tegels worden opgesplitst in de vloertegels en de wandtegels, met enkele overlappingen zoals Marmo D Living/Wall om de mogelijkheid te bieden een ruimte in zijn geheel te betegelen in dezelfde stijl. Dankzij digitale applicaties voor het printen van de toplaag biedt Impronta de mogelijkheid prachtige vloeren te creëren met de uitstraling van de charme van de natuur.

De populairste tegelserie van Impronta is de Maxiwood Living tegelserie.

Lees meer over Impronta Tegels

Impronta Maxiwood Living

Met 4 verschillende kleuren biedt de Maxiwood Living tegelserie u de mogelijkheid uw woonhuis te voorzien van prachtig keramisch parket. De imitatie van natuurlijk hout is erg populair dankzij haar hoge esthetische waarde en ligt stijlvol in de muur. Dankzij de uitstekende kwaliteiten van keramiek ten opzichte van parket of laminaat kunt u extra lang genieten van de perfecte natuurlijke vloer. De tegelserie is te verkrijgen in zowel mat als glans waardoor een luxueuze look en feel gegarandeerd is.Het volledige assortiment van Impronta beslaat de volgende tegelseries:

Bianconero Empreinte Maxiwood Living Onice D Wall
Bliss I Marmi di Impronta Metropoli Stone Valley
Boulevard Lerable Mineral D Living Tharsis
Creta D Wall Marmi Imperiali Wall N4
E_Motion Marmo D Living Natural Stone Wall
Ec(c)lettica Marmo D Wall Onice D

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Impronta of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!