Impronta Tegels

Impronta Ceramiche is een bekend merk op het gebied van keramische vloer- en wandtegels. Met een focus op hoogwaardig esthetisch design van de tegels behoort Impronta tot een van de topmerken. Wij adviseren u graag in de juiste keus binnen het assortiment van Impronta tegels.

Heeft u interesse in een serie tegels van Impronta? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan. U bent ook altijd welkom bij ons in de showroom voor meer informatie & inspiratie.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Impronta Tegels assortiment

Impronta tegels worden gemaakt met het oog op residentieel gebruik. De tegels worden opgesplitst in de vloertegels en de wandtegels, met enkele overlappingen zoals Marmo D Living/Wall om de mogelijkheid te bieden een ruimte in zijn geheel te betegelen in dezelfde stijl. Dankzij digitale applicaties voor het printen van de toplaag biedt Impronta de mogelijkheid prachtige vloeren te creëren met de uitstraling van de charme van de natuur.

Met het assortiment probeert Impronta de gehele markt, van particulier tot commercieel en residentieel gebruik, te bereiken en hiermee aan te sluiten op de wensen van iedere klant, samen met een hoge kwaliteit aan tegels.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Impronta of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een scherpe prijs direct een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
De afbeeldingen van het assortiment