Inalco Tegels

Inalco Ceramica is een Spaanse fabrikant van keramische wand- en vloertegels. Inalco is een bedrijf dat zich focust op innovatie, exclusiviteit, elegantie en het omzetten van emotie in keramische producten. Dit doet het bedrijf door haar producten te produceren onder de noemer van MDi (Minerals, Design, innovation), wat leidt tot vernieuwende mogelijkheid voor de architectuur en interieur design.

Heeft u interesse in een serie van Inalco Tegels? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Inalco Ceramica

Inalco Ceramica haalt inspiratie voor keramische wand- en vloertegels voornamelijk uit natuurlijke omgevingen. Na het kiezen van de look wordt door het bedrijf een selectie gemaakt van de beste grondstoffen om een zo realistisch mogelijk look in de vorm van keramiek te kunnen creeeren. Dit zorgt ervoor dat wand- en vloerafwerkingen in het assortiment van Inalco Ceramica unieke mogelijkheden geven voor voornamelijk de zakelijke markt, zoals interieurdesigners, architecten of voor wie bezig is met een commercieel project zoals hotels en restaurants. Inalco keramiek staat naast de prachtige tegels ook voor een goede kwaliteit, waardoor u met dit Inalco keramiek verzekerd bent een hoge kwaliteit vloer of wand.

Het assortiment van Inalco Tegels

Het assortiment van Inalco Tegels staat voor exclusiviteit, innovatie, elegantie en de uitdrukking van emotie. Bij het ontwikkelen van dit assortiment zet Inalco inspiratie uit natuurlijke omgevingen voorop. Hiermee produceert het bedrijf levensechte producten, zoals houtlook en natuursteenlook tegels, maar dan met de kwaliteit van Inalco keramiek. Dit maakt het dat de tegels uit het assortiment van Inalco vrijwel overal worden toegepast voor verschillende projecten, door zowel commerciele als particuliere klanten.

Inalco MDi Product

De producten van Inalco worden geproduceerd als MDi, wat staat voor Minerals, Design en innovation. Dit zorgt er voor dat de producten de beste kwalitiet hebben, maar ook levensechte, natuurlijke designs. Hierdoor zijn de producten van Inalco niet te onderscheiden van natuurlijke materialen, maar hebben ze de voordelen van hoogwaardig keramiek!

Meer weten over Inalco Tegels?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Inalco Tegels? Regge Tegels & Vloeren adviseert u uiteraard graag, samen met een scherpe prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment