Keramische Castle Stones

Keramische Castle Stones zijn het perfecte alternatief voor echte Castle Stones. De keramische castle stones uit ons assortiment geven een detailistische van de Vlaamse en Franse natuurstenen, maar dan in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek waardoor de castle stones uit ons assortiment kleur, kras en slijtvast zijn!

Meer informatie over de mogelijkheden van keramische castle stones? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van keramische castle stones

Waarom kiezen voor keramische castle stones?

Castle Stones zijn tegels die al eeuwenlang worden gebruikt in klassieke gebouwen, om ruimtes authentieke en sfeervolle karakters te geven. Deze castle stones zijn gemaakt van natuursteen waar helaas ook vele nadelen aan verbonden zijn, zoals het onderhoud en de duurzaamheid van de vloer. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor het ideale alternatief: keramische castle stones. Deze keramische castle stones zijn kleur, kras en slijtvast en behoeven ook nog eens weinig onderhoud! Ook zijn deze keramische tegels ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Kom gerust langs bij ons in de showroom

Regge Tegels & Vloeren biedt castle stones in allerlei soorten en afwerkingen Bij ons in de assortiment tonen wij u graag hiervan enkele voorbeelden. Hierbij geven onze verkoopmedewerkers graag een goed advies op maat, om samen tot het gewenste eindresultaat te komen.

Meer informatie over een Castle Stones vloer?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een castle stones keramische vloer? Neem dan direct contact met ons op. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen