Kerateam Tegels

Kerateam is een Duitse producent van keramische tegels. De tegels van Kerateam zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn prachtig voor in uw woning of kantoor. Kerateam staat voornamelijk bekend om haar uitzonderlijk goede muurtegels. Lees hier meer over Kerateam tegels, of bekijk gelijk enkele afbeeldingen van deze collectie.

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met Kerateam. Door de korte lijntjes kunnen wij het assortiment van Kerateam aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, vraag direct een offerte aan. Ook kunnen wij naast de scherpe prijs ook nog eens een bijpassend advies geven. Kom hiervoor langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Kerateam:


Kerateam Mijas

 


Kerateam Wadi

 


Kerateam Lima

 


Kerateam Kanon

 


Kerateam Harl

 

Lees meer over Kerateam Tegels

Kerateam tegels

Dankzij geavanceerde productietechnieken heeft Kerateam de mogelijkheid om voor een goede prijs prachtige tegels te produceren. Waar veel tegelproducenten de focus voornamelijk leggen op de vloertegels heeft Kerateam een groot assortiment aan de beste muurtegels. De populairste tegelseries van Kerateam zijn de series Bingo en White. Door ruime ervaring, unieke ideeën en vooruitstrevende innovatie biedt Kerateam u een uitzonderlijke kwaliteit keramische producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Kerateam tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Kerateam aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Kerateam of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!