Kerateam Tegels

Kerateam is een Duitse producent van keramische tegels. De tegels van Kerateam zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn prachtig voor in uw woning of kantoor.

Kerateam tegels

Kerateam staat voornamelijk bekend om haar uitzonderlijk goede muurtegels. Dankzij geavanceerde productietechnieken heeft Kerateam de mogelijkheid om voor een goede prijs prachtige tegels te produceren. Waar veel tegelproducenten de focus voornamelijk leggen op de vloertegels heeft Kerateam een groot assortiment aan de beste muurtegels. De populairste tegelseries van Kerateam zijn de series Bingo en White.

Lees meer over Kerateam Tegels

Kerateam Bingo

De Bingo tegelserie is een minimalistische tegel geschikt voor onder andere de badkamer. De tegel is verkrijgbaar in 2 lichte varianten met zeer minimale kleurvariatie in de tegel. Deze tegel versterkt de rust van de badkamer en is zeer stijlvol.

Kerateam White

De White tegelserie is een wat uitgebreidere wandtegel. De wandtegel is verkrijgbaar in diverse witte afwerkingen en kan aangevuld worden met een divers aanbod van decoratieve tegels en mozaïek.

Het volledige assortiment van Kerateam omvat de volgende tegelseries:

Arica Danube Mijas Terra
Atlantis Davos Modern Line Tunis
Bangkok Delphi Monte Velo
Biarritz Galaxie Polar Viedma
Bingo Koeningstein Sabbia Villa
Breeze Laos Salto Wadi
Cenno Lima Sierra White
Coco Line Stucco
Copperfield Magic Sydney

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Kerateam of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!