La Fabbrica Tegels

La Fabbrica Tegels produceert en verkoopt hoogwaardige Italiaanse keramische wand- en vloerafwerkingen. Producerend vanaf 1994, heeft La Fabbrica zich ontwikkeld tot een fabrikant die zich focust op hoge kwaliteit, design en creativiteit. De voortdurende drang naar verbetering heeft La Fabbrica Ceramiche in staat gesteld om geavanceerde productie- en ontwerptechnieken toe te passen om een kwalitatief en stijlvol assortiment neer te kunnen zetten.

Interesse in een collectie uit het assortiment van La Fabbrica Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

La Fabbrica Ceramiche

In 1994 werd La Fabbrica Ceramiche opgericht in Castel Bolognese, een stad in het noordoosten van Italië, in het hart van de tegelregio van Italië. Sinds de oprichting specialiseert La Fabbrica zich in de productie van hoogwaardig keramiek. Hierbij heeft het bedrijf onderzoek en streven naar kwaliteit omgezet in de bedrijfsmissie. La Fabbrica Ceramiche denkt bij de ontwikkeling van keramische vloer- en wandoplossingen graag ' out of the box' om nieuwste toepassingen voor allerlei afwerkingen te kunnen bieden.

Het assortiment van La Fabbrica Tegels

Het assortiment van La Fabbrica Ceramiche is er op gericht om innovatieve en unieke producten neer te zetten samen met hoogwaardige kwaliteit. Dit assortiment is door de toepassing van geavanceerde collecties op het gebied van ontwerp en techniek in staat om te voldoen aan eisen en smaak van zowel architecten en interieurontwerpers als consumenten. Het assortiment van La Fabbrica Tegels kan dus eigenlijk in iedere ruimte gebruikt worden.

Meer informatie over La Fabbrica

Meer informatie over de tegels van La Fabbrica? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of voor advies langskomen bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Regge Tegels & Vloeren biedt u de scherpste prijs samen met snelle levertijden.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment: