Lea Ceramiche Tegels

Lea is een van de fabrikanten van keramische wand en vloertegels die onder het concern van de Gruppo Panaria valt. Lea staat vooral bekend om zijn unieke design en de hoogwaardige kwaliteit. De tegel worden met oog voor detail en constante aandacht voor verbeteringen in het productieproces ontwikkelt en geproduceerd.

De populairste tegelseries van Lea Ceramiche zijn de Rain Forest en de Tecnoquartz.


Lees meer over Lea Ceramiche Tegels

 

Lea Ceramiche Bio Lumber

Lea Ceramiche Bio Lumber tegels is een serie keramisch parket in houtlook. Houtlook tegels zijn helemaal hip op het moment en voor in iedere ruimte in uw huis geschikt! Bio Lumber van is niet van echt hout te onderscheiden, maar dan met alle voordelen van keramiek! Deze serie is ook ideaal voor in de badkamer, omdat keramisch parket waterbestendig is.

Lea Ceramiche Bio Lumber kleuren en afmetingen:

Lodge Grove
20×120
30×120
Lodge Greige
20×120
30×120
Lodge Grey
20×120
30×120
Lodge Brown
20×120
30×120

Lea Ceramiche Rain Forest

Met de Rain Forest tegelserie kunt u de rauwe natuur in huis halen. De tegels zijn gebaseerd op natuursteen met een ruwe natuurlijke structuur. Deze fascinerende tegel wordt gekenmerkt door de natuurlijke eroderende krachten op eeuwenoude natuursteen. De op het oog tegengestelde krachten van erosie op eeuwenoud steen creëren een ongekend effect waar u vele jaren van kunt genieten. Door de uitstekende kwaliteit van keramische tegels blijven de tegels voor extreem lange tijd in perfecte staat waardoor het een uitstekende keuze is voor elk oppervlak.

Lea Ceramiche Tecnoquartz

De Tecnoquartz combineert het prachtige uiterlijk van kwartsiet met de technische kwaliteiten van keramiek. De kenmerkende uitstraling van kwartsiet wordt perfect gesimuleerd met lichte kleurvariaties in de tegel om een monotoon geheel tegen te gaan. Op deze manier wordt een levendige, warme vloer gecreëerd waar u heel lang van kunt genieten.

Het assortiment van Lea Ceramiche bestaat uit de volgende tegelseries:

Ancient Jerusalem Dreaming Pleasures Slimtech Shade
Arenaria Microban Goccia Progetto L14 Slimtech Type 32
Athena Kalos Rain Forest Slimtech Wood-stock
Audrey Kensington Salento Stonehenge
Basaltina Stone Project Makò Slimtech Arenaria Storm
Bio Plank Mayfair Slimtech Basaltina Tecnoquartz
Bio Timber Metropolis Slimtech Gouache 10 Tesserae
Bio Essenze Origini Slimtech Lines and Waves Tres Jolie
Blue Mountain Outdoor Slimtech Mauk
City Pailettes Slimtech Re-evolution

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Lea Ceramiche of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!