Lea Ceramiche

Lea Ceramiche is een van de fabrikanten van keramische wand en vloertegels die onder het concern van de Gruppo Panaria valt. Lea staat vooral bekend om zijn unieke design en de hoogwaardige kwaliteit. De tegel worden met oog voor detail en constante aandacht voor verbeteringen in het productieproces ontwikkelt en geproduceerd.

Lea Ceramiche heeft een zeer uitgebreid assortiment. Op zoek naar een scherpe prijs voor dit assortiment samen met goed en bijpassend advies? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u graag! Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel van Lea die u zoekt hier niet bij, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Lea Ceramiche

Lea Ceramiche heeft een zeer uitgebreid assortiment aan keramische tegels. Dit uitgebreide assortiment is gecreëerd door innovatief onderzoek en het bijhouden van de laatste trends, maar zonder het verliezen van de eigen waardes waardoor Lea Ceramiche ook zeker tegels in het assortiment heeft met een eigentijdse stijl. Houtlook, betonlook, natuursteenlook, allemaal stijlen die te verkrijgen zijn in het assortiment van Lea. Met als voordeel dat deze tegels van keramiek gemaakt zijn, waardoor de kwaliteit ook nog eens een stuk hoger ligt.

Het assortiment aan Lea Tegels

Lea Ceramiche produceert een assortiment aan keramische tegels met trendy oppervlaktes en originele afwerkingen.

Regge Tegels & Vloeren biedt het gehele assortiment van Lea aan tegen de scherpste prijs. Door ervaring kunnen wij u ook een goed advies op maat geven. Kom gerust eens langs om Lea tegels bij ons in de showroom te bekijken en advies te verkrijgen van een van onze verkopers.

Lea Ceramiche Tegels kopen?

Interesse in de tegels van Lea of wilt u meer informatie? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment van Lea