Lea Bio Lumber

Lea Ceramiche Bio Lumber tegels is een serie keramisch parket in houtlook. Houtlook tegels zijn helemaal hip op het moment en voor in iedere ruimte in uw huis geschikt! Bio Lumber van is niet van echt hout te onderscheiden, maar dan met alle voordelen van keramiek! Deze serie is ook ideaal voor in de badkamer, omdat keramisch parket waterbestendig is. Lees meer over deze collectie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte voor onze scherpe prijs voor de Bio Lumber collectie. Of kom langs bij ons in de showroom.

Enkele foto’ s van de Lea Bio Lumber:


Bio Lumber Grey


Bio Lumber Brown


Bio Lumber Greige


Bio Lumber Grove

Lees meer over Lea Bio Lumber

Lea Bio Lumber collectie

Met de Lea Bio Lumber haalt u keramiek in huis dat bijna niet van echt hout is te onderscheiden! De natuurlijke warmte van hout wordt nagebootst in de fantastische mogelijkheden van keramiek. Een zorgvuldig productieproces zorgt voor het detaillistisch overnemen van de houtlook, om volledig van houtlook te kunnen genieten met alle voordelen van keramiek. Door de 4 verschillende kleurvarianten is er ook nog de keus om de Lea Bio Lumber naar smaak aan te passen.

De Lea Bio Lumber is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Bio Lumber Lodge Grove
– Bio Lumber Lodge Greige
– Bio Lumber Lodge Brown
– Bio Lumber Lodge Grey

Afmetingen:
20×120 cm, 30×120 cm

Lea Bio Lumber kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Lea Ceramiche tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.Bent u geïnteresseerd in de Lea Bio Lumber of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!
Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!