Lea Bio Recover

De Lea Bio Recover tegels zijn keramische houtlook tegels, oftewel keramisch parket. De inspiratie van deze collectie is gehaald uit natuurlijke, houten planken. Met deze originele uitstraling van houten planken brengt de Bio Recover collectie van Lea tegels een rustieke uitstraling in iedere ruimte waar de collectie gebruikt wordt. Kijk hier direct naar de afbeeldingen, of lees hier verder over de collectie.

Interesse in de Lea Bio Recover collectie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte aan om direct een scherpe prijs te ontvangen. Uiteraard kunt u voor meer informatie en inspiratie ook langskomen bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van deze collectie: 


Bio Recover Golden Flame Devor


Bio Recover Golden Flame


Bio Recover Golden Flame


Bio Recover Warm Cream


Bio Recover Warm Cream


Bio Recover Old Walnut

Lees meer over Lea Bio Recover

Lea Bio Recover collectie

Een zorgvuldige studie om op creatieve wijze gerecyclede houten vloeren en binnenmuren te interpreteren en om hedendaagse keramische tegels met een vintage smaak te creëren, heeft geleid tot de Lea Bio Recover collectie. De slijtage door de tijd en de sporen die op het hout zijn achtergebleven, worden nagebootst door de structuur van de tegel, de nerven en de kleurvariaties van de originele, houten oppervlakken.

Naast de ‘standaard’ formaten en kleuren, heeft de Bio Recover collectie ook speciale decorafwerkingen. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden gerust contact met ons op.

Bio Recover toepassing

Pas de Bio Recover toe in ruimtes waar een ‘verouderde’ houtlook in de vorm van keramiek moet worden toegepast, door de stijl van natuurlijke planken te gebruiken. En dat ook nog eens in de vorm van keramisch materiaal, wat er toe leidt dat deze collectie in vrijwel iedere ruimte kan worden toegepast.

Bio Recover kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Bio Recover Warm Cream
– Bio Recover Golden Flame
– Bio Recover Old Walnut

Afmetingen:
20×121.5 cm, 20×180 cm

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over deze collectie keramische houtlook tegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!