Lea Ceramiche Slimtech Waterfall

Met de Lea Ceramiche Slimtech Waterfall tegelserie kunt u de rauwe natuur in huis halen. De tegels zijn gebaseerd op natuursteen met een ruwe natuurlijke structuur. Deze fascinerende tegel wordt gekenmerkt door de natuurlijke eroderende krachten op eeuwenoude natuursteen. De op het oog tegengestelde krachten van erosie op eeuwenoud steen creëren een ongekend effect waar u vele jaren van kunt genieten. Lees hier meer over deze collectie, of bekijk de afbeeldingen. 

Direct een scherpe prijs krijgen voor deze serie? Vraag dan gewoon een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor advies kunt u altijd bij ons langskomen in de showroom.

Enkele foto’ s van de Slimtech Waterfall:

Waterfall Gray Flow

Waterfall Silver Flow

Waterfall Dark en Ivory Flow

Lees meer over Lea Ceramiche Slimtech Waterfall

Lea Slimtech Waterfall collectie

De Waterfall geeft de kenmerken en effecten van typisch sedimentaire gesteenten, doormiddel van de onregelmatigheden en variaties van kleur die kenmerkend zijn voor het verstrijken van de tijd. Voor het afwerken van grote oppervlakken is deze tegel perfect, want deze tegel is ondermeer te verkrijgen in het XL-formaat 100×300 cm. Door de uitstekende kwaliteit van keramische tegels blijven de tegels voor extreem lange tijd in perfecte staat waardoor het een uitstekende keuze is voor elk oppervlak.

Slimtech Waterfall kleuren en afmetingen 

De Lea Ceramiche Waterfall is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Ivory Flow
– Silver Flow
– Gray Flow
– Dark Flow

Afmetingen:
50×100 cm, 100×100 cm, 100×300 cm

Lea Slimtech Waterfall kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan deze collectie natuursteenlook keramische tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!