Lea Concreto

De Lea Concreto is een collectie met de basis gehaald uit betonlook. Het symbolische materiaal van de moderne architectuur inspireert tot een conceptuele werking die, tussen pure kleuren en decoratieve patronen, de esthetiek van beton viert en omzet in hoogwaardig keramisch materiaal. Lees hier meer over de collectie, of bekijk direct enkele afbeeldingen van de Lea Concreto tegels.

Kom voor meer informatie en inspiratie gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie over deze collectie contact met ons op. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Afbeeldingen van de collectie:


Concreto Rust


Concreto Dark


Concreto Medium


Concreto Light


Concrete Extra Light

Lees meer over Lea Concreto

Lea Concreto collectie

Met de Concreto collectie heeft Lea Ceramiche een volledige keramische collectie ontwikkeld, verdeeld in drie diktes, met meerdere afwerkingen en meerdere formaten. Een esthetisch project dat het karakter van elke omgeving vormgeeft. De effen kleuren, die harmonieus kunnen worden gecombineerd, en de decoratie zijn de coördinaten waarop het minimalisme en het design samenkomen.

Concreto toepassing

De Concreto kan de basis vormen van iedere ruimte, door het neutrale betonlook karakter dat in de collectie is verwerkt. Hiermee kan de collectie worden toegepast in zowel particuliere als commerciële en residentiële ruimtes, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Concreto Extra Light
– Concreto Light
– Concreto Medium
– Concreto Dark
– Concreto Rust

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 90×90 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 260×120 cm

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een prijs van ons te ontvangen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het architectformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!