Manoir Marie tegels

Manoir Marie is een van de nieuwste tegelmerken binnen onze collecties. Manoir Marie tegels is een fabrikant van keramische, authentieke tegels. De inspiratie voor deze tegels is gehaald uit natuurlijke, ambachtelijke stenen. Denk hierbij aan waaltjes en stenen met de afmetingen van bijvoorbeeld 15×15 of 20×20 cm. Deze stenen zijn terug te vinden in stijlvolle landerijen of herenhuizen, karaktervolle hoeves en boerderijen, of eeuwenoude kastelen en kerken. Deze stijlvolle vloeren hebben een landelijke, strakke stijl met een eigenwijze, unieke toets.  Hiermee zijn de tegels van Manoir Marie perfect voor hedendaagse interieurs die een authentieke en karakteristieke sfeer nodig hebben

Manoir Marie tegels

Eigenlijk verraad de naam van deze fabrikant al wat de stijl van de collecties is. Manoir is namelijk Frans voor ‘ landhuis’. In authentieke landhuizen zijn deze tegels dan ook vaak te vinden. Maar Manoir Marie heeft deze authentieke, natuurlijke tegels omgezet in gebakken, keramische tegels. Hierdoor zijn deze tegels van hoogwaardig keramiek, wat weinig onderhoud behoeft en een lange duurzaamheid heeft!

Manoir Marie collecties

De collecties zijn allemaal op de kleuren en formaten van oude, authentieke tegels gebaseerd, maar lopen toch zeer uiteen. Zo zijn de collecties gevarieerd op de afmetingen van waaltjes, bakstenen tot kleine vloertegels. Ook is er veel variatie in de kleuren, waardoor de tegels van Manoir Marie aangepast kunnen worden naar wens of ruimte.

Manoir Marie tegels kopen?

Bij Regge Tegels & Vloeren kunnen wij u door directe contacten voorzien van een scherpe prijs met bijpassend advies!
Heeft u interesse in Manoir Marie tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!