Manoir Marie Ambachtelijke Adel

De Manoir Marie Ambachte Adel, is een nieuw product op de tegelmarkt. De Adel mix is een handgemaakt product, geproduceerd door de combinatie van verschillende soorten natuursteen. Hiermee wordt een unieke kleurenmix van fraaie kleuren, zoals hemelsblauw, taupe, crème, en ivoor, gemaakt. Deze prachtige kleuren zorgen ervoor dat deze tegel een gezellige en warme uitstraling in bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer of badkamer. Elke ruimte wordt bijna letterlijk tot leven gebracht met de Manoir Marie Ambachtelijke Adel!

Enkele afbeeldingen van de Manoir Marie Ambachtelijke Adel:

Adel Ambachtelijke mix 15×15

 

Adel Ambachtelijke mix 15×15

 

Adel Ambachtelijke mix 15×15

 

Lees meer over Manoir Marie Ambachtelijke Adel

Manoir Marie Ambachtelijke Adel tegelserie

De gekozen natuurlijke gesteente van de Adel tegelserie worden handmatig behandeld, wat het prachtige, verouderde effect aan het oppervlak geeft. Deze productietechniek zorgt voor de unieke, verschillende structuren en kleuren in de vloer. Hiermee wordt een gevarieerde vloer gecreëerd die zeker niet saai op het oog zal vallen! Deze charmante vloer, die gekenmerkt wordt door het kleine formaat 15×15 cm, kan toegepast worden in verschillende types woningen, die zoeken naar een natuurlijke en landelijke uitstraling!

Manoir Marie Adel kleuren en afmetingen

De Adel is een gecombineerde vloer, de kleuren hemelsblauw, taupe, crème en ivoor worden in 1 vloer gecombineerd. De Adel is enkel verkrijgbaar in het formaat 15×15 cm

Manoir Mare Ambachtelijke Adel tegel kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Manoir Marie Ambachtelijke Adel of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!