Manoir Marie Dinant Ambachtelijk Blauw

De Manoir Marie Dinant Ambachtelijk Blauw is een natuurstenen tegel gemaakt uit het bekende Belgisch blauw hardsteen. Tijdens het handmatige  productieproces krijgt deze tegel de kenmerkende ‘verouderde’ look. Hierbij krijgt de Dinant Ambachtelijk Blauw ook de subtiele kleurschakeringen die deze authentieke vloer tot leven brengt!

Lees meer over Manoir Marie Dinant Ambachtelijk Blauw

Enkele afbeeldingen van de Manoir Marie Dinant Ambachtelijk Blauw:

Lees meer over Manoir Marie Dinant Ambachtelijk Blauw

Manoir Marie Dinant ambachtelijk blauw collectie

Belgisch hardsteen is een populair materiaal, dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Dit maakt Belgisch hardsteen een tijdloos materiaal van alle tijden. De Dinant ambachtelijk blauw heeft karakter. Deze tegel kan elke ruimte van een uitstraling met karakter voorzien, zowel een landelijke ruimtes als moderne ruimtes. Ook leent deze tegelcollectie zich uitstekend om te combineren met andere tegels om de mooiste effecten te kunnen creëren!

Manoir Marie Dinant ambachtelijk blauw kopen?

Heeft u interesse in de Manoir Marie Dinant ambachtelijk blauw of wilt u meer informatie? Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met Manoir Marie waardoor wij u de scherpste prijs samen met een bijpassend advies garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contact formulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!