Manoir Marie Oude Blauwe Waaltjes

Manoir Marie Oude Blauwe Waaltjes zijn oude, gerecupereerde bakstenen. Deze bakstenen stralen authentieke charme uit van landelijke gebouwen. Lees voor meer informatie over deze tegels verder onder de foto’s.

Lees meer over Manoir Marie Oude Blauwe Waaltjes

Enkele afbeeldingen van de Oude Blauwe Waaltjes:

Lees meer over Manoir Marie Oude Blauwe Waaltjes

Manoir Marie Oude Blauwe Waaltjes collectie 

De stijl van de blauwe waaltjes komen uit de jaren 40 van de vorige eeuw. In deze tijden was deze stijl populair in Belgische woningen en gebouwen. De grijsblauwe kleur aan het oppervlak van de Waaltjes zorgt voor de unieke uitstraling van deze tegels. Door het slanke formaat van de waaltjes kunnen deze toegepast worden in zowel landelijke als moderne gebouwen. Door variatie in kleur en formaat geven de Oude Blauwe Waaltjes een charmant, levendig effect aan elke ruimte!

De Oude Blauwe Waaltjes hebben een varierende grijs-blauwe kleur en een formaat 22×4,2 cm.

Manoir Marie Oude Blauwe Waaltjes kopen?

Heeft u interesse in de Manoir Marie Oude Blauwe Waaltjes of wilt u meer informatie? Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met Manoir Marie waardoor wij u de scherpste prijs samen met een bijpassend advies garanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contact formulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!