Marazzi Grande Metal Look

De Marazzi Grande Metal Look, een keramische metal look tegel, combineert de robuuste en stoere uitstraling van 2 soorten metaal, vertegenwoordigd in grote platen die voegloze ontwerpmogelijkheden bieden. De Grande Metal Look heeft een verfijnd karakter, dat zich uitstekend leent om sfeer en karakter aan iedere ruimte te geven. Door de XL-formaten worden grote oppervlakken zonder onderbrekingen gecreëerd, wat het stoere metaal-effect in de beste vorm naar voren brengt. De Metal Look is onderdeel van de Grande collectie van Marazzi tegels. Deze collectie bevat meerdere uitstralingen aan keramische tegels in grote, XL-formaten. Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de Grande Metal Look collecte? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Marazzi Grande Metal Look

Enkele afbeeldingen van de Grande Metal Look collectie: 


Metal Look Iron Dark en Light


Metal Look Iron Light


Metal Look Iron Light en Dark

Lees meer over Marazzi Grande Metal Look

Marazzi Grande collectie 

De Grande collectie van Marazzi is een vrij nieuwe collectie. Met nieuwe maten, nieuwe diktes en nieuwe oppervlakken, weet de Grande-collectie nieuwe keramische mogelijkheden op de tegelmarkt te brengen. De mogelijkheden van deze collectie strekken zich uit van ontwerp en personalisatie met veelzijdige en kwalitatieve materialen.

Grande Metal Look toepassing

De Grande Metal Look is onderdeel van de Marazzi-Grande collectie. De Metal Look heeft iriserende metal-look oppervlakken, die in 2 kenmerkende kleuren verkrijgbaar zijn. De Grande Metal Look is overal in huis te gebruiken, in badkamer of keuken bijvoorbeeld. Maar ook voor commerciële of openbare ruimtes leent het grote oppervlak van de Grande Metal Look zich uitstekend.

XL-formaat

De Marazzi Grande Metal Look heeft ook uitsluitend XL-formaten. Met deze XL-formaten worden aaneengesloten oppervlakken zonder voeg gecreëerd. Hierdoor wordt de moderne, strakke uitstraling van de Metal Look versterkt.

Marazzi Grande Metal Look kleuren en afmetingen

De Grande Metal Look collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Metal Look Iron Dark
– Metal Look Iron Light

Afmetingen:
120×120 cm, 120×240 cm, 160×320 cm, 162×324 cm

Marazzi Grande Concrete Look kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels! Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies.

Heeft in u interesse in de Marazzi Grande Concrete Look, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten!

Op zoek naar buitentegels van Marazzi?

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!