Marazzi Preview

De Marazzi Preview is een keramische tegel met de elegante uitstraling van prachtig marmer. Marmer is een materiaal dat al zeer lang wordt gebruikt om ruimtes, vertrekken en gebouwen een klassieke uitstraling van luxe te geven. Met de Preview is deze uitstraling ook te krijgen in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek. Klik hier om meer te lezen over de Preview collectie.

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Marazzi, hierdoor kunnen wij ook de Preview aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze scherpste prijs, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Marazzi Preview:


Preview Ivory


Preview Marfil


Preview Venato


Preview White

Lees meer over Marazzi Preview

Marazzi Preview collectie

De Marazzi Preview keramische tegel geeft iedere ruimte een elegante, eenvoudige sfeer. De inspiratie voor deze sfeer is gevonden in een cross-over stijl van interieurontwerp, waar inspiratie uit verschillende bronnen verweven is met het diep natuurlijke effect van marmer-look en steenachtig aardewerk. Deze fraaie collectie heeft een hoge mate van variatie in de patronen en verschillende tinten en is verkrijgbaar in de afmetingen 58×116 en 58×58 cm.

Marazzi Preview toepassing

De Preview tegels kunnen worden toegepast in ruimtes die een klassieke en luxe uitstraling kunnen gebruiken. Deze uitstraling kan worden gegeven door de Preview. Alle prachtige kenmerken van marmer heeft deze tegel, maar wel in de praktische voordelen van keramiek. De glanzende schoonheid van marmer kan met de Preview in tal van ruimtes het karakter bepalen.

Marazzi Preview kleuren en afmetingen

De Marazzi Preview is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Preview Brown
– Preview Grey
– Preview Ivory
– Preview Marfel
– Preview Pink
– Preview Stone Beige
– Preview Stone Nut
– Preview Stone Sand
– Preview Venato
– Preview White
Afmetingen:
58×58 cm, 58×116 cm

Marazzi Preview kopen?

Op zoek naar de scherpste prijs voor de Marazzi Preview? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens naar Marazzi buitentegels. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!