Marazzi Treverkdear

Door de tijd gesleten en gevormde eikenhouten planken, daar ligt de basis voor het idee achter de Marazzi Treverkdear. Het karakter van de Marazzi Treverkdear is stijl en design in de vorm van warmtevol charisma, die elke ruimte de karakteristieke sfeer zal geven zoals de consument deze wenst. Met de Treverkdear kan het karakter van houtlook in huis worden gehaald, maar wel in de praktische voordelen van keramiek!

Het natuurlijke karakter van eikenhouten planken in uw huis of project tegen de scherpste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor een goed advies van onze verkopers. Wanneer u vragen heeft, of op zoek bent naar meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Treverkdear collectie

De Marazzi Treverkdear is zeer ruim in gebruik. Zo is dit keramisch parket door het hele huis te leggen, van badkamer tot woonkamer, overal zullen deze Marazzi Tegels de ruimte iets extra’s geven. En niet alleen binnenshuis heeft de Marazzi Treverkdear mogelijkheden. Door een speciale 2 cm dikke uitvoering voor buitenshuis, wordt de gebruiksmogelijkheid van dit prachtige keramisch parket alleen maar uitgebreid. Dat de Treverkdear te gebruiken is in bijvoorbeeld de badkamer, komt door de voordelen van keramiek. Keramisch parket is kras-, slijt- en vochtbestendig. Verder zal er door een zorgvuldig productieproces geen vocht en vuil in de poriën trekken, zodat het onderhoud aan deze tegel minimaal is.

De Marazzi Treverkdear staat dus voor minimale zorgen maar optimaal genieten!

Treverkdear buitentegel

Met een speciale 20 mm afwerking kan de natuurlijke uitstraling van dit keramisch parket ook buitenruimtes van een fraaie uitstraling voorzien. Wilt u hier meer informatie over? Klik dan hier voor de pagina van de Marazzi Treverkdear buitentegel.

Treverkdear kleuren en afmetingen:

De Treverkdear is te verkrijgen in de kleuren:
– Treverkdear Natural
– Treverkdear Beige
– Treverkdear Brown

De Treverkdear series zijn te verkrijgen in de afmetingen:
20×120 cm, 25×150 cm, 40×120 cm – (2 cm dikte, voor buiten)

Marazzi Treverkdear kopen

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels! Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Treverkdear collectie