Metallic Tegels

Metallic tegels, zijn keramische wand- en vloertegels met een metallook. Verschillende metaaluitstralingen zijn vertegenwoordigd in de mogelijkheden van metallic tegels. Denk hierbij aan koper, ijzer, zink of verroeste oppervlakken die worden nagebootst in de voordelen van keramiek.

Heeft u interesse in metallic tegels en wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Een scherpe prijsopgave krijgen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van metallic tegels uit ons assortiment

Metalliclook tegels; trendy en eigentijds

Een tegel met metallic look geeft een moderne sfeer aan iedere ruimte, maar kunnen ook een eigentijdse dimensie weergeven. De verschillende looks van metalen, zoals ijzer en zink, zijn allemaal te verkrijgen in de voordelen van praktisch keramiek. Ook zijn de tegels in verschillende afwerkingen en afmetingen te krijgen. Bijvoorbeeld in extra grote formaten zoals 120x120 cm, of met een speciale, matte afwerking.

Metaalvrij

Wat wel eens wordt gedacht, is dat er metaal wordt verwerkt in metallic tegels. Dit is echter niet waar. De tegels zijn 100% geproduceerd van keramisch materiaal. Daarom zijn de tegels ook kleur, kras en slijtvast!

Metallic wandtegels

Metallic tegels worden vaak geproduceerd in grotere formaten van bijvoorbeeld 120x278 of 160x320 cm. Deze formaten zijn geproduceerd voor de wanden. Metallic wandtegels met deze formaten worden dan ook vaak gebruikt om de stoere, robuuste of moderne uitstraling van metaal toe te passen aan de wand.

Metallic tegels in de keuken of badkamer

Doordat alle metalliclook tegels uit ons assortiment van keramiek zijn, zijn de tegels onder andere vochtbestandig en onderhoudsarm. Dit zijn kenmerken van de tegels die ideaal zijn voor gebruik in ruimtes als de keuken of badkamer, waar wel eens iets nat wordt. Dus zoekt u metallic tegels voor de keuken of badkamer, dan kunt iedere metalllook tegel uit ons assortiment gebruiken.

Metallic Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een assortiment aan metallic tegels dat geheel uit keramiek bestaat. Hierdoor hebben al onze tegels de gemakken van keramiek. Door directe contacten met fabrieken uit Italie en Spanje kunnen wij deze tegels ook nog eens aanbieden tegen scherpe prijzen met snelle levertijden. Heeft u interesse in metallic tegels en wilt u een scherpe prijs krijgen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen