Mirage Lab_21

De Lab_21 tegelserie van Mirage tegels is een tegelserie die geïnspireerd wordt door de mediterrane architectuur. De tegels worden gemaakt volgens de eeuwenoude Italiaanse kunst van “cocciopesto”: het maken van vloeren uit gebroken, vermalen dakpannen en lijmsteen. Met de Mirage Lab_21 is de uitstraling van Italiaans design ook te verkrijgen in praktisch en hoogwaardig keramiek!Bekijk direct afbeeldingen van de Mirage Lab_21 collectie.

Deze keramische tegel met Italiaans design, tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Lees meer over de Lab_21

Enkele afbeeldingen van de Lab_21:


Lab White


Lab Black


Lab Bone


Lab Fog


Lab White en Grey

Lees meer over Mirage Lab_21

Mirage Lab_21 collectie

De Italiaanse kunst die de inspiratie was voor de Mirage Lab_21, is terug te vinden in veel van de Italiaanse stenen en historische gebouwen, en geeft de keramische tegels een uniek en stijlvol uiterlijk. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en diverse formaten en naar wens te combineren met decoratieve onderdelen.
Zoekt u naar klassiek Italiaans charme in een nieuw en modern jasje? Dan is Mirage Lab_21 zeker een aanrader!

Mirage Lab_21 toepassing

Het design  van deze collectie is uniek te noemen in de wereld van tegels. Daarom kunt u door te kiezen voor de Lab_21 serie een echte unieke sfeer creëren in iedere ruimte, samen met de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek!

Ook is deze collectie toe te passen voor buitenruimtes, door een Evo/2e afwerking van Mirage. Lees hier meer over de Lab_21 Evo/2_e.

Mirage Lab_21 kleuren en afmetingen

De Lab_21 serie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Lab_21 is te verkrijgen in de kleuren:
– Lab_21 White
– Lab_21 Bone
– Lab_21 Black
– Lab_21 Grey
– Lab_21 Fog

De Lab_21 is te verkrijgen in de afmetingen:
15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm

Verder is de Mirage Lab_21 nog verkrijgbaar in verscheidene decoratieve onderdelen. Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.

Mirage Lab_21 kopen?

Geïnteresseerd in de series van Mirage? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Mirage tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden!

Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Mirage Tegels kopen?   Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!