Mirage Norr

De tegelserie Mirage Norr is een zeer herkenbare keramische tegel die gebruik maakt van natuurlijk mineraal met 3 variërende tinten grijs. De kleurvariaties in de tegel garanderen een levendige uitstraling, zonder repetitieve patronen. De op natuursteen gebaseerde oppervlakten zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Dit komt door het zorgvuldig en detaillistisch overnemen van deze patronen tijdens het ontwerpen en produceren van deze tegel. Kijk meteen naar de afbeeldingen van deze collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten met de fabriek van Mirage tegels de Norr collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Lees meer over de Norr collectie

Enkele afbeeldingen van de Mirage Norr:


Norr Vit


Norr Svart


Norr Gra


Norr Gra

Lees meer over Mirage Norr

Mirage Norr collectie

In de Norr collectie betreedt Mirage tegels een nieuwe, unieke wereld. Keramische tegels worden tastbaar en een harmonisch onregelmatige korrel wordt het middelpunt. Kiezels van verschillende kleuren en vormen zorgen voor aangename driedimensionale effecten, die oppervlakken met een natuurlijk maar eigentijds oppervlak tot leven wekken. De Norr steencollectie kan zelfs buiten worden gebruikt om bijvoorbeeld het terras te verfraaien. De gestructureerde afwerkingen hebben een “oude” uitstraling, waardoor deze collectie de ideale oplossing is voor balkons en tuinen.

Mirage Norr kleuren en afmetingen

De Norr collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Mirage Norr is te verkrijgen in de kleuren:
– Norr Vit
– Norr Gra
– Norr Svart

De Norr is te verkrijgen in de afmetingen:
15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 120×120 cm

Mirage Norr kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Mirage aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Mirage of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!